Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 14:04

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Με τον ίδιο κορμό και στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Με τους παίκτες που αποτελούσαν το βασικό κορμό της περσινής σεζόν θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ' εθνική η Δόξα Μεγαλόπολης.

Η διοίκηση φρόντισε άμεσα να κλείσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια σε συνεργασία μαζί του έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την ομάδα της νέας περιόδου.

Συγκεκριμένα ανανέωση τη συνεργασία της με τον προπονητή Βασίλη Κούβαλη (φωτό), ενώ δίπλα του θα είναι και τη νέα περίοδο ο βοηθός του Ηλίας Κατσούλας. Αυτές τις ημέρες γίνεται προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και με γυμναστή.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, η Δόξα θα στηριχθεί τη νέα χρονιά στον ίδιο κορμό και θα αξιοποιηθεί το ντόπιο στοιχείο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ποσοστό σχεδόν 90% έχουν ανανεώσει οι παίκτες που ήταν και την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα. Οι λίγοι που έχουν αποχωρήσει δεν είχαν πρόβλημα με την ομάδα, αλλά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέψουν να έχουν χρόνο για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης μιας και θα χρειαστεί αφού η ομάδα θα αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση 4-5 παικτών και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Η προετοιμασία

Σε ότι αφορά την προετοιμασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Η επίσημη έναρξη θα γίνει στην 7 το απόγευμα, ενώ θα έχει προηγηθεί πρωινή προπόνηση. Να σημειωθεί ότι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

Οικονομική ενίσχυση και Αστέρας

Εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, η διοίκηση έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες στη διάρκεια της χρονιάς. Έχουν γίνει επαφές με οικονομικούς παράγοντες για να στηρίξουν την ομάδα και αν ευοδωθούν οι προσπάθειες των παραγόντων, η βοήθεια θα είναι αρκετά σημαντική.

 

Επίσης υπάρχει καλή συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα ο Αστέρας θα προμηθεύσει την ομάδα της Μεγαλόπολης με όλο το αθλητικό υλικό.