Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 15:49

H Κωνσταντίνα Νταουτάκη πρόεδρος στην ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Νέα 9μελή διοίκηση με αρκετά καινούργια πρόσωπα απέκτησε την Κυριακή το βράδυ η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Στην καινούργια διοίκηση που συγκροτήθηκε σε σώμα προχθές συμμετέχουν τρία παλιά μέλη οι Αιμίλιος Νταουτάκης, Βαγγέλης Πανταζής, Γιώργος Μυλωνάς, ενώ οι υπόλοιποι είναι νέα πρόσωπα.

Μάλιστα τη θέση του προέδρου ανέβαλε μια γυναίκα η Κωνσταντίνα Νταουτάκη, κόρη του επί σειρά ετών παράγοντα της "κιτρινόμαυρης" ομάδας Αιμίλιου Νταουτάκη. Αναλυτικά το νέο 9μελες διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους: Κωνσταντίνα Νταουτάκη πρόεδρος, Βαγγέλη Πανταζή αντιπρόεδρο, Γιώργο Μυλωνά β' αντιπρόεδρο, Αιμίλιο Νταουτάκη γενικό γραμματέα, Κώστα Τριαντόπουλο ταμία, Μάκη Πανταζόπουλο υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Ηλία Χούτι έφορο υλικού, Γιάννη Βασίλοβιτς γενικό αρχηγό, Γιάννη Γκλεγκλέ β' γενικό αρχηγό.

Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης είναι η πρόσληψη προπονητή, καθώς ο Στέλιος Παπαδόπουλος θα παραμείνει μόνος υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής. 

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναζητεί προπονητή νεαρό σε ηλικία, ο οποίος να έχει φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά. Ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Με το νέο προπονητή η διοίκηση θα ξεκινήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Θα γίνουν συζητήσεις με τα παιδιά που ήταν στην ομάδα την περσινή σεζόν και μετά θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης.

 

Ο μόνος παίκτης που έχει αποχωρήσει είναι ο Μάνθος Στυλιανόπουλος, ο οποίος πήγε δανεικός για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.