Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 16:23

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Με Τσιγαρίδη στον πάγκο και την επόμενη σεζόν

Γράφτηκε από τον

Με τον Παντελή Τσιγαρίδη στον πάγκο της για 3η σερί αγωνιστική περίοδο θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Θύελλα Χαρακοπιού.

Τα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες με τον κ. Τσιγαρίδη, όπου μετά από συζήτηση που είχαν συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο.

Ο νεαρός προπονητής εκτός από την πρώτη ομάδα, θα έχει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής για δεύτερη σεζόν. Ήταν αυτός που ξεκίνησε το εγχείρημα την περσινή σεζόν και υπήρξε ανταπόκριση, καθώς λειτούργησαν τμήματα, προτζούνιορ, τζούνιορ, τα οποία συμμετείχαν στα αντίστοιχα τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣΜ, καθώς επίσης και προπαιδικό, όμως δεν πρόλαβε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα γιατί δημιουργήθηκε λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Στο θέμα της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού, η ομάδα θα στηριχθεί στον περσινό κορμό, σε κάποιες μεταγραφές και θα δοθεί βάρος στα νέα παιδιά. Ακόμη στόχος είναι να προωθηθούν και να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί από την παιδική ομάδα.

Σίγουρα θα γίνουν και μεταγραφές ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχει πρόβλημα. Ηδη η πρώτη μεταγραφή είναι ο 28χρονος αμυντικός μέσος Βασίλης Κουτσολίας, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ακρίτα Κορώνης, ενώ πριν από 5 χρόνια είχε αγωνιστεί για έναν χρόνο στην Θύελλα Χαρακοπιού. Από εκεί και πέρα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με δύο παίκτες, έναν 23χρονο μέσο (αγωνίζεται στην αριστερό πλευρά) και έναν 17χρονο αμυντικό. Αυτές θα είναι οι κινήσεις ενίσχυσης, ενώ στην ομάδα θα ασχοληθούν και με άλλη προσθήκη, αρκεί να πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό.

Εσωτερική μεταγραφική αποτελεί η επιστροφή του 27χρονου Φώτη Κουφόγιωργα, ο οποίος πέρσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Βασίλη Τσίλικο, που είχε έρθει στην ομάδα το 2ο εξάμηνο της χρονιάς, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στη Θύελλα και τη νέα σεζόν ή θα αποχωρήσει.

Σίγουρα αυτοί που δεν θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στην ομάδα είναι οι Κώστας Ποτηριάδης και Κώστας Στασινόπουλος, οι οποίοι έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Χαρακοπιού.

 

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Κορώνης.