Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 22:02

ΠΑΜΙΣΟΣ:  Θερμή υποδοχή στην παρουσίαση Μαντζούνη (βίντεο0

Γράφτηκε από τον

Το νέο προπονητή παρουσίασε απόψε η διοίκηση του Παμίσου, σε εκδήλωση στο "Ginger Gastro Bar" στη Μεσσήνη.

Ο Αλέξης Μαντζούνης έτυχε θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους της ομάδας, με το Μιχάλη Χούλιαρη να τον καλωσορίζει μάλιστα με μια ανθοδέσμη.  Ο κ. Μαντζούνης έκανε λόγο για μεταβατική χρονιά, τονίζοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο κατηφόρισε στο Νησί, παρότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες.
"Μπορεί να μην είμαι από τη Μεσσήνη, αλλά κατάγομαι από τη Μεσσηνία και γνωρίζω ότι είναι μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Η απόφαση της διοίκησης ήταν ομόφωνη και αυτό είναι για μένα ένα τεράστιο παράσημο. Η ομάδα έκανε 4 χρόνια πρωταθλητισμό και θα είναι μια μεταβατική χρονιά. Είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε κάποια παιδιά με περισσότερη ηρεμία. Να "παντρέψουμε" τους έμπειρους με τους νέους παίκτες και να χτίσουμε κάτι καλό για το μέλλον. Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά θέλω οι παίκτες μου να έχουν ποδοσφαιρική πείνα και να θεωρούν τιμή που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα, η οποία έχει μεγάλο βάρος. Δεν είμαι πολιτικός για να δίνω υποσχέσεις. Το μόνο που θα "υποσχεθώ" είναι δουλειά και λάθη, γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Δεν θα λειτουργήσω ποτέ εγωιστικά. Πάνω απ' όλα η ομάδα". 




Μια φορά στα… 50 χρόνια

Σε ερώτηση του "Νotosport" αν αισθάνεται πίεση μετά την εντυπωσιακή προπέρσινη σεζόν στον πάγκο της Κυπαρισσίας και την κατάκτηση του αήττητου τίτλου, απάντησε με ειλικρίνεια ότι: "Αυτό που έγινε με την Κυπαρισσία, γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια. Συνωμότησε όλο το σύμπαν και κερδίσαμε τη συμπάθεια όλης της Πελοποννήσου. Δεν έχω μάθει όμως στη ζωή μου να φοβάμαι. Εχω μάθει να παλεύω".
Από πλευράς διοίκησης μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Ντούλης και ο αντιπρόεδρος Αλέκος Βλαχάκης. Ο πρώτος είπε στον Αλέξη Μαντζούνη  ότι έχει τη στήριξη όλου του κόσμου της Μεσσήνης και αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης. Την εγγραφή νέων μελών.
Ο Πάμισος μπορεί να φθάσει και τα 1.000 μέλη. Αυτό δεν γίνεται βέβαια από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά με προσπάθεια ώστε η ομάδα να έχει μέλλον".
Ο κ. Βλαχάκης στάθηκε στην παρουσία του κ. Μαντζούνη λέγοντας ότι" και μόνο η πρόσληψή του δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσει ο Πάμισος. Σε 2-3 χρόνια θα είναι μια ομάδα μοντέλο με παίκτες ντόπιους και από τις γύρω περιοχές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό το διοικητικό ντιλ με παλιούς και νέους παράγοντες. Και ευχαριστώ τον κ. Μαντζούνη που δέχτηκε την πρόταση. Πιστεύω ότι όποια ομάδα έρχεται στη Μεσσήνη, θα πρέπει να ματώνει για να νικήσει ή να πάρει ισοπαλία".
Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι ο νέος προπονητής διακρίνεται για το πάθος και την όρεξη στις ομάδες που εργάζεται και γι' αυτό αποτέλεσε επιλογή του Παμίσου.
Οι Νησιώτες με την πρόσληψη Μαντζούνη θέλουν να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον, χτίζοντας μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στη Μεσσηνία. Η δουλειά για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο.