Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 13:04

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ξεκινά σήμερα η δουλειά - Επέστρεψαν Τζωρτζίνης, Γεωργακόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

 

Μετά τον Κώστα Παπουτσή και τον Λυκούργο Ν. Ανδρώνη ο Τέλλος Άγρας έκανε δικό του και τον Γιάννη Κούτρη.

Ο 27χρονος επιθετικός που πέρυσι έπαιξε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας μέχρι τον Ιανουάριο και ύστερα φόρεσε για λίγα ματς τη φανέλα του Μιλτιάδη, επιστρέφει στην ομάδα των Γαργαλιάνων ύστερα από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Κούτρης ήταν στον Αγρα πριν 7 χρόνια (σεζόν 2009-10) στην τελευταία του σεζόν στη Δ' εθνική και τώρα θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των "ερυθρολεύκων" στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Κοντά σε αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό εκτός Μεσσηνίας 

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες του Αγρα έχουν συμφωνήσει με έμπειρο τερματοφύλακα που πέρυσι έπαιζε σε ομάδα Α' τοπικής και απομένει η κατάθεση του δελτίου του, ενώ είναι πολύ κοντά σε 22χρονο αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό που έχει ξεκινήσει από την ακαδημία της ΑΕΚ και έχει παίξει στον Μανδραϊκό.

Επίσης ψάχνουν για δύο μεσοεπιθετικούς που να κάνουν τη διαφορά και ίσως αυτές οι περιπτώσεις να προέρχονται και εκτός Μεσσηνίας.

Εν τω μεταξύ είναι και ορισμένοι ντόπιοι παίκτες που επιστρέφουν στην ομάδα.

Ο λόγος για τον αμυντικό Θανάση Γεωργακόπουλο, τον επιθετικό Στέλιο Τζωρτζίνη, οι οποίοι έπαιζαν στην ΑΕ Γαργαλιάνων, ενώ ενεργός θα είναι και ο μεσοαμυντικός Αντώνης Στασινόπουλος που είχε αποκτηθεί πέρυσι από τον Μιλτιάδη όμως δεν έχει αγωνιστεί καθόλου εξαιτίας τραυματισμού.

Επίσης στο ρόστερ βρίσκονται και οι παίκτες που ανανέωσαν από την περσινή περίοδο. Ο λόγος για τους Γεωργόπουλο, Πότση, Μπακάκη, Γκότση, 

Λ. Χ. Ανδρώνη, Παπανδρεόπουλο, Νικολόπουλο, Μπούμπα και Μπαμπούς.

Ολοι αυτοί θα βρίσκονται σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων όπου θα πραγματοποιηθεί η "πρώτη" της ομάδας.

Μάλιστα θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό.

 

Να θυμίσουμε πως ο Τέλλος Αγρας έχει φέτος νέο πρόεδρο τον δικηγόρο Παναγιώτη Καλκαβούρα, ενώ νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Πολυμενέας (φωτό).