Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 18:31

Θέλει διάκριση και στο κύπελλο ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με άνεση ξεπέρασε ο Εθνικός το εμπόδιο της Βέργας (δύο νίκες με 6-0) και πλέον στρέφει την προσοχή του στις διπλές αναμετρήσεις με τον φιλόδοξο Πανθουριακό. Η ομάδα του Μελιγαλά έχει βέβαια ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική, αλλά δεν θα αρνηθεί και τη διάκριση στο κύπελλο Μεσσηνίας.


"Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε  και αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Ακόμα βέβαια είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και θέλουμε δουλειά. Γι' αυτό και αυτά τα ματς είναι εποικοδομητικά  όσον αφορά τη χημεία και την πρόοδο", λέει στο "Ν" ο Αντώνης Μαυρέας.
Ο προπονητής του Εθνικού προσμένει από τους παίκτες του να κάνουν την Τετάρτη το πρώτο βήμα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθουριακό, που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα.
Ο Κωνσταντόπουλος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του, αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί. Από εκεί και πέρα ο Ντούζια θα κληθεί την Πέμπτη να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να πάρει αναβολή.