Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 13:44

ΕΡΑΝΗ: Συνέχεια στις ανανεώσεις με Αλμπάν και Καραχάλιο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Συνέχεια στις ανανεώσεις με Αλμπάν και Καραχάλιο

 

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν στην Εράνη την προηγούμενη χρονιά ανανέωσαν προχθές τη συνεργασία τους με το Φιλιατρινό σύλλογο.

Ο λόγος για τον 30χρονο αμυντικό Γκρέτσα Αλμπαν (φωτό με τον Κάνιστρα), με αξιόλογη παρουσία τη χρονιά που πέρασε και συνέβαλε στην άνοδο επιστροφή της ομάδας στην Α' τοπική και τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Καραχάλιο.

Πέρα από τις κινήσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, προχθές το απόγευμα έγινε στο γήπεδο των Φιλιατρώνη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, που στόχο είχε τη γνωριμία των ποδοσφαιριστών με το προπονητικό τιμ της Εράνης, το οποίο αποτελείται από τους προπονητές Νίκο Φρούσο, Κώστα Λυμπερόπουλο, Στασινό Χρονόπουλο και Χρήστο Αρβανιταντώνη.

Μετά από σύντομη συζήτηση, που είχαν τα μέλη του προπονητικού με τους παίκτες ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα.

 

Παράλληλα προχθές το απόγευμα ξεκίνησαν και οι δοκιμές ποδοσφαιριστές από 15 ετών και άνω που θα πραγματοποιήσει η Εράνη, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Στη πρώτη ημέρα δοκιμών έδωσαν το "παρών" έδωσαν παιδιά κυρίως από τα Φιλιατρά, καθώς και κάποιοι φοιτητές. Αυτοί τελειώνουν τις σπουδές τους και αναμένεται να μείνουν στα Φιλιατρά. Όλα τα παιδιά θα αξιολογηθούν και ανάλογα με τα στοιχεία τους δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κάποιος από αυτούς. Το προπονητικό επιτελείο τους έδωσε χρόνο συμμετοχής σε δίτερμα ώστε να αρχίσουν να συγκεντρώσουν κάποια στοιχεία.