Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 15:38

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κλείνει τις εκκρεμότητες πριν από την "πρώτη"

Γράφτηκε από τον

 

Τις τελευταίες πινελιές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα επιδιώξει να βάλει αυτή την εβδομάδα η διοίκηση της Σπερχογείας.

Αυτή τη στιγμή οι εκκρεμότητες έχουν να κάνουν με την ανανέωση 4 παικτών, την απόκτηση τερματοφύλακα.

Τις τελευταίες ημέρες ανανέωσαν τη συνεργασία τους και οι Γιάννης Καραχάλιος, Γιάννης Χρ. Γιακουμή, ο οποίος παρότι θα πάει να σπουδάσει (έχει περάσει στη σχολή της Αστυνομίας) θα είναι κοντά όταν του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις από τη σχολή. 

Από εκεί και πέρα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους Κώστα Παγώνη, Μάρκο Φίλαϊ, Θανάση Γεωργαντά και Παναγιώτη Καλόμαλο ώστε και αυτοί να παραμείνουν στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο 14χρονος αμυντικός μέσος Ηρακλής Καραχάλιος, που αγωνιζόταν στην παιδική.

Από εκεί και πέρα δίπλα στον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Νίκος Γιακουμής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και θα είναι χρήσιμος συνεργάτης, όπως και την περσινή σεζόν για το νεαρό προπονητή των "ταύρων".

 

Η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1η Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 5.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο  Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ