Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 16:10

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Συγχωνεύθηκε με τον ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα αργά το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε και τυπικά η συγχώνευση ανάμεσα στο Ασπρόχωμα και τον ΠΑΟ Καλαμάτας.

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Ασπροχώματος πριν από μία εβδομάδα (Δευτέρα 18 Ιουλίου) προτάθηκε η ιδέα για συγχώνευση ανάμεσα στα δύο σωματεία, η οποία έγινε αποδεκτή από το σώμα της συνέλευσης και προχθές Δευτέρα επικυρώθηκε στο συμβούλιο που είχαν τα νέα μέλη για να συγκροτήσουν τη διοίκηση.

Το προσωρινό όνομα του νέου σωματείου είναι Α.Ο. Ασπροχώματος και όπως προαναφέραμε τη Δευτέρα το βράδυ συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση. Στη θέση του προέδρου θα βρίσκεται ο Χάρης Κωνσταντόπουλος, όπως ήταν και στο Ασπρόχωμα, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Βαλανάνης από τον ΠΑΟ Καλαμάτας. Η νέα διοίκηση αποτελείται από τους Χάρη Κωνσταντόπουλο πρόεδρο, Γιάννη Βαλαβάνη αντιπρόεδρο, Γιώργο Ηλιόπουλο γενικό γραμματέα, Νίκο Ηλιόπουλο ταμία και μέλη οι Χρήστος Πολίτης, Σοφία Βασιλοπούλου και Παναγιώτης Μπαστακός.

Να σημειωθεί ότι στη γενική συνέλευση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και στο προχθεσινό συμβούλιο παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ασπροχώματος και επί σειρά ετών πρόεδρος στον ΠΑΟ Καλαμάτας Βασίλης Πολίτης, ο οποίος είχε και αυτός τη δική του συμβολή στο θέμα της συγχώνευσης.

Εκτός από τα διοικητικά, στο συμβούλιο της Δευτέρας τα μέλη ασχολήθηκαν με τα τρέχοντας θέματα που απασχολούν την ομάδα. Από τις πρώτες αποφάσεις που πήραν ήταν η διατήρηση στον πάγκο της ομάδας, του προπονητή Βαγγέλη Σκουρλέτη και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, που ορίστηκε για την Τετάρτη 3 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

 

Το επόμενο θέμα που θα αρχίζει άμεσα να ξεκαθαρίζει είναι η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα στελεχωθεί με παίκτες είχαν οι δύο ομάδων πριν τη συγχώνευση. Ακόμη η διοίκηση θα δώσει έμφαση στην υποδομή με τη δημιουργία μιας αξιόλογης ακαδημίας. Μάλιστα υπεύθυνος της ακαδημίας θα είναι αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βαλαβάνης, ενώ την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών θα έχει ο προπονητής Ιλιριαν Λούτα.