Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 18:34

"Κρατάμε την αντίδραση μετά το 0-1", λέει ο Βασίλης Μπλέτσας για τη νίκη επί του Δωρίου

Γράφτηκε από τον

Με δύο νίκες απέναντι στο Δώριο (1-3 και 2-1) προκρίθηκε ο Α.Ο. Φαραί στους "16" του κυπέλλου Μεσσηνίας. Η καλαματιανή ομάδα παρουσιάστηκε πάντως διπρόσωπη στην κυριακάτικη ρεβάνς: Κακή στο πρώτο μέρος όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ και βελτιωμένη στην επανάληψη, όπου πέτυχε την ολική ανατροπή.


"Κρατάμε την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-1. Η εικόνα μας σίγουρα δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν διαφορετικοί και παρότι είχαμε σκορ πρόκρισης κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος της νίκη. Κάτι πολύ σημαντικό", λέει ο Βασίλης Μπλέτσας. Ο πολύπειρος αμυντικός κοουτσάρισε χθες τον Α.Ο. Φαραί, καθώς ο Κώστας Κλάδης βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας και το ίδιο θα πράξει και στον μεθαυριανό πρώτο αγώνα με το Διαβολίτσι για το κύπελλο.
Ο Β. Μπλέτσας ξεκαθαρίζει ότι: "Μας ενδιαφέρει να περάσουμε στην επόμενη φάση, διότι αυτά τα παιχνίδια βοηθούν την ομάδα να βρεθεί καλύτερα και τα παιδιά να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους πριν το πρωτάθλημα".
Για το εντός έδρας παιχνίδι με το Διαβολίτσι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Αρης Αρβανίτης, καθώς και ο Νίκος Ξεροβάσιλας που ξεκίνησε από χθες να υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Ακόμα είναι ανέτοιμος ο Στάθης Κουτουμάνος, ενώ ο Μπλέτσας έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ρισκάρει τη συμμέτοχή του. Στον αντίποδα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Κωστέας