Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 20:06

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Τέλλος Αγρας

Με στόχο την άνετη παραμονή στην Α' τοπική, αλλά και τη διάκριση στο κύπελλο Μεσσηνίας, ξεκίνησε σήμερα προετοιμασία ο Τέλλος Αγρας.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν (και ο αγιασμός) έγιναν στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πολυμενέα.  Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο αυτό το καλοκαίρι και ευελπιστεί να οδηγήσει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στους ντόπιους παίκτες. Διότι όπως λέει στο "Notosport": "Το μεγάλο στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε τα ντόπια παιδιά. Θέλουμε να συνδέσουμε όλα τα τμήματα από τις υποδομές μέχρι τους άνδρες με ένα ενιαίο σύστημα προπόνησης, ώστε σε λίγα χρόνια η ομάδα να στηρίζεται σε ντόπιους παίκτες.  Για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο χρειάζεται χρόνος και πολλή δουλειά".
Για τη νέα σεζόν ο Γ. Πολυμενέας είπε: "Στόχος είναι μια άνετη παραμονή, να είμαστε δηλαδή από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω και να έχουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Ακόμα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το πρωτάθλημα. Θα βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά". Ο Γιώργος Πολυμενέας έχει εργαστεί ακόμα σε Ολυμπιακό, Απόλλωνα Καλαμάτας, Γ.Σ. Καισαριανής, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Καλαμάτα.  Είναι γυμναστής με ειδικότητα ποδόσφαιρο, έχει δίπλωμα UEFA B'  και κάνει μεταπτυχιακό στο αθλητικό μάνατζμεντ.  Να σημειωθεί ότι προπονητής στις ακαδημίες, θα είναι ο πολύπειρος αμυντικός Κώστας Παπουτσής, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα  κυρίωςστο Αιγάλεω και αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να δεχτεί την πρόταση της ομάδας των Γαργαλιάνων.

Το ρόστερ

Ο Τέλλος Αγρας έχει αποκτήσει μέχρι στιγμή τους Παπουτσή,  Κούτρη, Ανδρώνη, Γεωργακόπουλο, Νικολόπουλο και Τζωρτζίνη, ενώ είναι στα σκαριά η απόκτηση γκολκίπερ, μέσου και επιθετικού.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα στηριχθεί τη νέα σεζόν είναι: Νικολόπουλος, Πότσης, Μπακάκης, Λ.Χ.Ανδρώνης,  Λ.Ν.Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Παπουτσής, Στασινόπουλος, Μπαμπούς, Μπούμπα, Παπανδρεόπουλος, Γκότσης, Νικολόπουλος, Τζωρτζίνης, Κούτρης.
Οι προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο θα είναι σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα οι παίκτες θα περνούν από ιατρικές εξετάσεις (καρδιολόγος, ορθοπαιδικός) και την Κυριακή θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.