Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 22:24

Ο Στ. Παπαδόπουλος στη σημερινή προπόνηση της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά το "χτίσιμο" της Καλαμάτας θα έχει σήμερα Πέμπτη ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας", που βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τρίτη, θα δώσει το παρών στη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος είχε χθες συνάντηση με τους συνεργάτες του όπου ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις. Θυμίζουμε, ότι η Μεσσηνιακή ομάδα κινείται για την απόκτηση στόπερ και υπάρχουν επαφές τόσο με παίκτες εντός, όσο και εκτός Μεσσηνίας. Ενδέχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να κλείσει το θέμα και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού.

Θέλει δυνατά φιλικά στην προετοιμασία

Στα αγωνιστικά, με διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα) θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία της Καλαμάτας, η οποία ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου. Από την επόμενη εβδομάδα στο πρόγραμμα θα μπουν και τριπλές προπονήσεις, ενώ πρόθεση του τεχνικού τιμ είναι να γίνουν δυνατά φιλικά. 

Ως εκ τούτου Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής έχουν επαφές με ομάδες Γ' εθνικής προκειμένου να κλειστούν οι ημερομηνίες των φιλικών. 

Δόξα Μεγαλόπολης και Αστέρας Αμαλιάδας είναι ορισμένες από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η "Μαύρη Θύελλα". Αυτά τα τεστ θα γίνουν πάντως μετά το Δεκαπενταύγουστο. Μέχρι τότε η Καλαμάτα θα παίξει με ομάδες Α' τοπικής της Μεσσηνίας.