Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 17:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δικός του ο αμυντικός Σταμάτης Φέστας

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δικός του ο αμυντικός Σταμάτης Φέστας

 

Επιτυχία αποτελεί για τη διοίκηση του Εθνικού η απόκτηση του Σταμάτη Φέστα από τον Αστέρα Αρφαρών. 

Ο 21χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας του Μελιγαλά και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. 

Ο Φέστας είναι γέννημα θρέμμα Αρφαραίος, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Σπερχόγεια και Πανθουριακό.

Η ανακοίνωση των "κυανόλευκων" αναφέρει: "Ο Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Σταμάτη Φέστα.

Ο Σταμάτης τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετικές παρουσίες στην μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας και στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Σταμάτη σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!".

Επέστρεψε ο Ρουσσιάς 

Εκτός από τον Φέστα στην ομάδα του Μελιγαλά επέστρεψε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Ρουσσιάς που τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε ομάδες της Αθήνας.

Ακόμη ο Εθνικός έχει αποκτήσει τους Καρατζούλια, Καρύδη, Αλεβίζο, Κουρνιώτη και φυσικά έχει επιστρέψει ο Μουρούσιας που έπαιξε για λίγους αγώνες πέρυσι στο Διαβολίτσι.

Από εδώ και πέρα οι διοικούντες του Εθνικού κινούνται για έναν τερματοφύλακα και έναν δημιουργικό μέσο και οι επαφές με δύο παίκτες είναι προχωρημένες.

Στον αντίποδα μετά τους Φωτιάδη και Πουλάκο, ελεύθερος θα μείνει και ο Κοψαχείλης.

 

Να υπενθυμίσουμε πως η "πρώτη" του Εθνικού Μελιγαλά θα γίνει την Δευτέρα 8 Αυγούστου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Στάθη Βανικιώτη.