Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 19:19

Στους "16" ο Αστέρας Αρφαρών, 2-1 τον Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον

 

Ο Αστέρας είχε θέσει από το πρώτο ματς τις βάσεις για την πρόκριση χάρη στη νίκη με 2-0  και σήμερα "σφράγισε" το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Μεσσηνίας. Η ομάδα των Αρφαρών νίκησε και στον επαναληπτικό με 1-2 τον Πανιώνιο και πλέον ετοιμάζεται για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο "Γ. Λουκαρέας" μόλις στο 2ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Λυμπιώτη που εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα.
Στο 59' έγινε το 1-1 με το κοντινό πλασέ του Γιαννακόπουλου (από συρτή σέντρα του Στυλιανόπουλου). Στη συνέχεια ο Πανιώνιος, που ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος, έχασε δύο σημαντικές  ευκαιρίες για να προηγηθεί. Πρώτα στο 68' με τον Λουμάκη που δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ το Νιάρχο και επτά λεπτά αργότερα με το σουτ του Γιαννακόπουλου, το οποίο μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Αστέρα. 
Τελικά το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά στο 81'. Ο Μπούρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Χριστόπουλο που φέρει ευθύνη και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Παυλοπούλου και τον Β. Γιαννέτσο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χριστόπουλος, Στυλιανόπουλος, Π.  Κώστας, Χουλιάρας, Παυλάκος,  Ηλιόπουλος, Γιαννακόπουλος (85' Παραπάτης), Ανδριανόπουλος (52' Λουμάκης), Γιάνναρης (79' Μ. Κώστας), Καλόμαλος, Βοσνάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Νιάρχος, Κ. Φέστας, Στ. Φέστας, Τσιλίκος, Γιαννακούντζος, Μπούρας, Λυμπιώτης, Κάρτσωνας, Κορμπής (62' Σκούλικας), Ταχταμπάς (59' Ψωμάρας), Χριστόπουλος (73' Λυμπερόπουλος).