Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 20:24

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Σε λίγα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα", τόνισε ο Στ. Παπαδόπουλος που είδε την προπόνηση

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας είχε χθες ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της "Μαύρης Θύελλας" χαιρέτισε στο γραφείο του έναν προς έναν όλους τους ποδοσφαιριστές, με τον στενό του συνεργάτη Δημήτρη Τσάκωνα να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Ο κ. Παπαδόπουλος τους ευχήθηκε καλή σεζόν, μακριά από τραυματισμούς και στη συνέχεια ανέβηκε στην κερκίδα του γηπέδου του Μεσσηνιακού, που φέρει το όνομα του, και παρακολούθησε την προπόνηση. 

Μαζί ήταν και ο προπονητής της παιδικής ομάδας και πρώην μεγάλος άσος της Καλαμάτας Παναγιώτης Δρούγας, τον οποίο χαιρέτισε θερμά ο Σταύρος Παπαδόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ τον ανέδειξα".

"Οταν περνάς ένα δρόμο και τον ξέρεις, τον περνάς πιο εύκολα"

Ο πρόεδρος της μεγάλης ομάδας του νομού προέβη και σε σύντομες δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας τα μεγάλα όνειρα που έχει για την αγαπημένη του "Μαύρη Θύελλα". Σε ερώτηση μας αν μπορεί η Καλαμάτα σε 3-4 χρόνια να παίζει στη Σούπερ Λιγκ, μας απάντησε: 

"Βεβαίως και μπορεί, αυτός είναι ο στόχος. Οταν περνάς ένα δρόμο και τον ξέρεις, τον περνάς πιο εύκολα. Κάθε αρχή πάντως είναι δύσκολη και χρειάζεται προσπάθεια από όλους. Ποιος θα το φανταζόταν η Καλαμάτα να ετοιμάζεται να παίξει στο τοπικό; Γι' αυτό πρέπει όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Καλαμάτα, η Καλαμάτα δεν είναι δική μου αλλά όλων των φιλάθλων".

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε για μια ακόμη φορά πως θα στηριχθεί σε Μεσσήνιους παίκτες τους οποίους πιστεύει και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κίνηση των διαρκείας.

Τέλος, επισήμανε πως θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

*Στα αγωνιστικά χθες έγιναν δύο προπονήσεις και ο εντατικός ρυθμός της προετοιμασίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

*Στα μεταγραφικά θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια να πάρει απόσπαση (είναι αστυνομικός) στη Μεσσηνία ο 30χρονος επιθετικός Μάριος Μπιτσάνης, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ μιας και υπάρχει συμφωνία.

Επίσης υπάρχουν επαφές με 2-3 κεντρικούς αμυντικούς εκτός Μεσσηνίας, με τον Θανάση Κλουβάτο του Απόλλωνα Καλαμάτας να είναι σταντ μπάι.