Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016 18:52

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Δεν μπαίνει στο γήπεδο τη Δευτέρα, λόγω... έλλειψης παικτών

Γράφτηκε από τον

 

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινούν προετοιμασία πολλές ομάδες της Α' τοπικής...

Οχι όμως και ο Τσικλητήρας Πύλου παρότι το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έχει προγραμματιστεί να αρχίσει νωρίτερα (11 Σεπτεμβρίου). Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα "πρώτη" των νταμπλούχων Μεσσηνίας αναβλήθηκε και τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθεί πότε τελικά θα μπει στο γήπεδο η ομάδα της Πύλου. Ο λόγος της αναβολής δεν είναι άλλος από την έλλειψη παικτών, μιας και μέχρι σήμερα η διοίκηση έχει ανακοινώσει μόνο τη μεταγραφή του Νίκου Κερμενίδη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν καθημερινές επαφές με μεταγραφικούς στόχους, αλλά φαίνεται να υπάρχουν και… οικονομικές δυσκολίες. 

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει καθυστερήσει ο σχεδιασμός και να υπάρχει προβληματισμός για το αν τελικά θα μπορέσουν οι ιθύνοντες να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και άλλες ομάδες της Γ' εθνικής βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και έχουν ζητήσει από την ομοσπονδία να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα.

 

Το σίγουρο είναι ότι ο Τσικλητήρας χρειάζεται σημαντικές προσθήκες για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ. Από πέρυσι ως γνωστόν έχει ανακοινωθεί ότι συνεχίζουν δέκα ποδοσφαιριστές. Οι Τσώνης, Διακουμής, Μπίζος, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι, Μικελάτος, Τσάτσος και Μίντζηρας. Δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία με τον Νάτση, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Δούνια, Ανταλή και Μουράτη. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ