Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 19:58

Στα "σκαριά" δύο μεταγραφές για το Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Τα κενά στο ρόστερ τρέχει να καλύψει ο Μεσσηνιακός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Η καλαματιανή ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο μεσοεπιθετικούς που θα πλαισιώσουν τον Βιτάλι στη γραμμή κρούσης. Διότι η εικόνα στο πρόσφατο φιλικό με τη Σπάρτη ήταν απογοητευτική.  Ενας αργός προβλέψιμος Μεσσηνιακός που δεν μπορούσε καθόλου να αναπτυχθεί από τα άκρα, διότι δεν διαθέτει και τους ανάλογους παίκτες.


Οι Περέιρα και Μέλο αποχώρησαν, αφού δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ' εθνική, αλλά και να έμειναν δεν ήταν οι παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά. Γι' αυτό και είναι ειλημμένη η απόφαση για ενίσχυση έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες εκπνέει αυτή την Παρασκευή και ίσως και σήμερα υπάρξουν ανακοινώσεις.


Με εμπειρία από
επαγγελματικές κατηγορίες


Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού τονίζουν ότι θα ανακοινώσουν τους δύο παίκτες εφόσον πέσουν οι υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μεσοεπιθετικούς με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αμφότεροι είναι Ελληνες αριστεροπόδαροι που μπορούν να παίξουν και στις δύο πτέρυγες, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι εξετάζονται και ορισμένες περιπτώσεις από την ξένη αγορά. Ο χρόνος, ωστόσο, πιέζει και το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν οι δύο Ελληνες ώστε να προσαρμοστούν πιο γρήγορα στο Μεσσηνιακό. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μ.Γ.Σ. προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς κυπέλλου με την Κόρινθο, όπου θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση.