Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 11:29

ΕΡΑΝΗ: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα σεζόν

Πρεμιέρα για τη νέα χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση θα κάνει σήμερα η Εράνη.

Η διοίκηση, ο προπονητής Νίκος Φρούσος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ Κώστας Λυμπερόπουλος, Στασινός Χρονόπουλος, Χρήστος Αρβανιταντώνης έχουν δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές στις 5.30 στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός από το μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο. 

Θυμίζουμε ότι η Εράνη επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και δεν θέλει να ζήσει ξανά την εμπειρία του υποβιβασμού. Άλλωστε οι αλλαγές που έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα, δείχνουν ότι μόνο καλύτερες ημέρες μπορεί να ζήσει η Φιλιατρινή ομάδα.

Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού έχει ξεκινήσει με 7 παίκτες από το περσινό υλικό να ανανεώνουν τη συνεργασία τους. Οι παίκτες που συνεχίζουν είναι οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Άκης Μιχαλακόπουλος, Θανάσης Γκίνο, Βασίλης Κίτος, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος, Λυμπέρης Διονυσόπουλος και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

 

Εντός των ημερών θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι και από εκεί και πέρα αναμένεται να γίνουν και κάποιες μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται και από τις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν προχθές κάποια παιδιά να ενταχθούν στην Εράνη.