Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 12:46

Στο Ασπρόχωμα η "πρώτη" του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον
Στο Ασπρόχωμα η "πρώτη" του Πανθουριακού

 

Στο γήπεδο του Ασπροχώματος, που θα αποτελέσει και την φετινή έδρα της ομάδας για προσεχή αγωνιστική περίοδο, ο Πανθουριακός θα ξεκινήσει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα την προετοιμασία του.

Ανεπίσημα η πρώτη για τη νέα χρονιά έγινε χθες το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία της Θουρίας, που είχε περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας, ενώ δόθηκε και το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στις 5.30 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

 

Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος θα έχει στη διάθεση του, τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αλλά και τους νεοαποκτηθέντες, που μέχρι στιγμής είναι 12 άτομα. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Ηλίας Φαββατάς, Πασχάλης Πατσιώτης, Βαγγέλης Σεφεράσι, Θέμις Καράμπελας, Στέλιος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Βασίλης Βασιλόπουλος, Στάθης Βλάχος, Νίκος Παπαδόπουλος, Σπύρος Πιχιγιόνι (ανανέωσαν), Πάρις Καλλιντέρης, Παναγιώτης Καραγιάννης, Βασίλης Πανταζής, Άρης Μουστάκας, Μιχάλης Μιγκάκης, Δημήτρης Αντωναίος, Γιάννης Χελάς, Γιάννης Ντόκο, Μιχάλης Φιλίππου, Σπύρος Μαργαρίτης, Σπύρος Δασκαλάκης, Θεόδωρος Πετράκος (μεταγραφικά αποκτήματα).