Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 19:59

Παίρνει τον γκολκίπερ Ριγανά η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον


Οπως είχαμε γράψει νωρίτερα η "Μαύρη Θύελλα" θα αποκτήσει τρίτο τερματοφύλακα και αυτός όλα δείχνουν πως θα είναι ο Γιάννης Ριγανάς.

Ο πανύψηλος (1,90) γκολκίπερ είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αξιόλογους συλλόγους (Λεβαδειακό, Ρόδο, Ρέθυμνο, ΑΠΟΠ Κυνείρας Κύπρου και πέρυσι στην Κέρκυρα), όπου γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια (28/12/1989).
Αυτή την ώρα ο Ριγανάς έχει συνάντηση με τον Γιώργο Ράλλη και αν τα βρουν στο οικονομικό τότε, ο 24χρονος γκολκίπερ θα ντυθεί στα "μελανόλευκα" και θα κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Κολοβούρη και Κωνσταντακόπουλο.
Ταυτόχρονα διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναζητούν έναν αμυντικό μέσο και στο συγκεκριμένο θέμα οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, μιας και η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών εκπνέει την Παρασκευή.
Από εκεί και πέρα θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο τεχνικός Νίκος Κακαλέτρης από το διήμερο φιλικών που έδωσε η "Μαύρη Θύελλα" στη Ζάκυνθο. Ηταν δύο επικοδομητικά τεστ απέναντι σε δυνατές ομάδες που έδωσαν την ευκαιρία στον καλαματιανό τεχνικό να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, μια εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.
Το άσχημο βέβαια ήταν ο τραυματισμός του Οντσβονγκ που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και χθες το πρήξιμο στην ποδοκνημική ήταν έντονο. Ο υψηλόσωμος επιθετικός ξεκίνησε θεραπείες, όμως φαντάζει πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος για το ματς κυπέλλου της Κυριακής με τον Αρη Αιτωλικού εκτός έδρας.