Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 10:31

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ξεκινούν τα σεμινάρια - Οι Μεσσήνιοι που συμμετέχουν

Γράφτηκε από τον

 

Ξεκινούν σήμερα τα σεμινάρια διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών και εκπαιδευτών, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Την Μεσσηνία θα εκπροσωπήσουν 16 διαιτητές μέλη του τοπικού συνδέσμου, καθώς και οι παρατηρητές και εκπαιδευτές συνολικά 4 άτομα.

Τα σεμινάρια ξεκινούν σήμερα με τους παρατηρητές και εκπαιδευτές διαιτησίας. Σε ότι αφορά τους παρατηρητές από τη Μεσσηνία θα λάβουν μέρος οι Χρήστος Κότσαρης, Νίκος Χρονόπουλος, και Ανδρέας Μιχαλακέας, οι οποίοι θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις και βίντεο τεστ και θα παρακολουθήσουν αγώνα όπου στη συνέχεια θα συμπληρώσουν έκθεση παρατηρητή διαιτησίας. Οι εκπαιδευτές από τη Μεσσηνία, είναι επίσης οι Κότσαρης, Χρονόπουλος και ο Παναγιώτης Μανωλόπουλος , οι οποίοι θα κληθούν να κάνουν ανάλυση κάποιων φάσεων από αγώνες. Αύριο δεύτερη ημέρα των σεμιναρίων σειρά παίρνουν οι 16 Μεσσήνιοι διαιτητές, οι οποίοι το νωρίς το πρωί θα υποβληθούν στις αγωνιστικές δοκιμασίες και αμέσως μετά θα πάρουν μέρος σε γραπτές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τους διαιτητές του νομού μας έχει ως εξής:

Τρίτη 2/8/16: Στις 19.30 μ.μ. ο Γιώργος Μπλάνας διαιτητής Β' εθνικής.

Τετάρτη 3/8/16: Στις 6.30 π.μ.: οι Σταύρος Λάμιας, Παναγιώτης Σερεμέτης, Σοφία Αθανασοπούλου βοηθοί β' εθνικής.

Σάββατο 6/8/16: Στις 7.30 π.μ. ο Ηλίας Αλεξέας διεθνής βοηθός και Σούπερ Λιγκ βοηθός.

Δευτέρα 22/8/16: Στις 7.30 π.μ. οι Νίκος Τουρλομούσης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Νίκας, Ηλίας Νικολόπουλος διαιτητές Γ' εθνικής και ο Γιάννης Κουτσαναστάσης διαιτητής Δ' εθνικής. Στις 9.30 π.μ. Κώστας Αδαμόπουλος, Μάριος Καρβούνης, βοηθοί Γ' εθνικής.

 

Τετάρτη 24/8/16: Στις 8.30 π.μ. οι Γιάννης Γιαννέτσος, Νίκος Γκούμας υποψήφιοι βοηθοί Γ' εθνικής. Στις 9.30 π.μ. ο Ηλίας Ρέκκας υποψήφιος διαιτητής Δ' εθνικής. Στις 11.30 π.μ. η Σταματία Τσαούση διαιτητής Α' κατηγορίας γυναικών.