Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 13:59

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Σημαντική κίνηση με Κωτσάκη - Εκλεισε και Βαβαρούτσο

Γράφτηκε από τον

 

Δύο μεταγραφικές κινήσεις θα ολοκληρώσει πιθανότατα σήμερα η Ανδρούσα που "γεμίζει" το ρόστερ της ενόψει της τέταρτης σερί συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Συγκεκριμένα επήλθε συμφωνία με τον 24χρονο δεξιοπόδαρο αμυντικό Γιάννη Κωτσάκη (φωτό) και τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Βαβαρούτσο. Ο πρώτος είναι γνωστός στον προπονητή Σπύρο Τσίκινη μιας και είχαν συνεργαστεί στον Πάμισο, ενώ εκτός από την ομάδα της Μεσσήνης ο Κωτσάκης έχει φορέσει και τη φανέλα του Δωρίου που ήταν μέχρι πρότινος.

Θεωρείται πολύ καλή λύση για το δεξί άκρο της άμυνας της Ανδρούσας και σήμερα εκτός απροόπτου θα τελειώσει η μεταγραφή με την κατάθεση του δελτίου του.

Ο Βαβαρούτσος ήταν πέρυσι στον Α.Ο. Φαραί, οι συζητήσεις μαζί του είναι σε προχωρημένο επίπεδο και αυτές τις ημέρες αναμένεται να τελειώσει κι αυτή η μεταγραφή.

Ακόμη η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη θα προχωρήσει σε 2-3 κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ της.

Μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει στην Ανδρούσα οι Παναγιώτης Δέδες, Φάνης Βλαχόπουλος, Γιώργος Κολυβάρης, Κώστας Κοσμάς και Δημήτρης Κοντόπουλος.

Επίσης έχουν ανανεώσει οι Φώτης Γεωργιόπουλος, Νίκος Κατσίποδας, Μιχάλης Καντζιλιέρης, Ηλίας Μαραγκούλιας, Γιώργος Καλογερόπουλος, Μπάμπης Θεοδοσόπουλος, Δημήτρης Χονδρος και Παναγιώτης Τσώνης.

Από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει οι Γκούνης, Κρεμμύδας, Μπαλόπουλος και Κατσίβαρδέας.

 

Η "πρώτη" της Ανδρούσας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα  8 Αυγούστου, με τον αγιασμό να γίνεται πάντως σε άλλη ημερομηνία.