Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 14:35

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Αρχισε το "τρέξιμο" με στόχο το πρωτάθλημα στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 τοπική και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας, άρχισε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη σεζόν 2016-2017 η Σπερχογεία.

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γιακουμής, σε δηλώσεις του χθες στο "Notosport", κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης.

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στην Α' τοπική», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες. Υπάρχει ικανοποίηση για την παραμονή των περισσότερων παιδιών από τον περσινό κορμό. Ενισχυθήκαμε σημαντικά με αξιόλογους παίκτες, έμπειρους και νεαρούς. Θέλουμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά σε όλους τους τομείς. Αυτό δείχνει και το γεγονός ότι την Τετάρτη θα έχουμε διατροφολόγο-διαιτολόγο για να κάνει μετρήσεις στους παίκτες».

Να σημειωθεί ότι οι "ταύροι" θέλουν να αποτελέσει μια σύντομη παρένθεση η παρουσία τους στη Α1 τοπική, αφού είχαν να αγωνιστούν σε δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 24 χρόνια.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο "Πέτρος Γεωργανάς" για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το πλούσιο ρόστερ 

Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος και ο συνεργάτης του Νίκος Γιακουμής θα έχουν στη διάθεση τους στη διάρκεια της σεζόν τους Βαγγέλη Τσούλο, Παναγιώτη Γιακουμή, Βαγγέλη Καραχάλιο, Γιώργο Δωδέκατο, Αντώνης Σβερκούνο, Γιώργο Κουμούτσο, Ευθύμη Δωδέκατο, Κλεομένη Παπανικολόπουλο, Θεόφιλο Δημητρίου, Χρήστο Ζουμπόπουλο, Ηρακλή Καραχάλιο, Αργύρη Δικαίο, Βασίλη Μαλλικούρτη, Αντώνη Χριστόπουλο, Γιάννη Χρ. Γιακουμή, Γιάννη Καραχάλιο (παλιοί παίκτες), Δημήτρη Μπάλα, Μίλτο Μοσχίδη, Κώστα Κορομηλά, Μανώλη Μούστο, Μάριο Βουρνά, Σταύρο Αγγελή (νέοι παίκτες) και τους νεαρούς Φώτη Κουμπανάκη (14 ετών), Αριστομένη Κουμπανάκη, που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα.

Δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, ο Κλ. Παπανικολόπουλος (ήταν παρών), λόγω τραυματισμού και οι Ζουμπόπουλος, Χριστόπουλος, που απουσίαζαν δικαιολογημένα. 

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Κώστα Παγώνη, Μάρκου Φίλαϊ, Θανάση Γεωργαντά.

Τουρνουά στη μνήμη του Πέτρου Γεωργανά

Στις σκέψεις των παραγόντων της Σπερχογείας είναι η καθιέρωση ενός τουρνουά στις αρχές Σεπτεμβρίου, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο πρόεδρο και παράγοντα της ομάδας Πέτρο Γεωργανά, του οποίου το όνομα έχει δοθεί στο γήπεδο της Σπερχογείας.

 

Αυτό το θέμα θα απασχολήσει τους διοικούντες αμέσως μετά το πανηγύρι που διοργανώνει η ομάδα στις 12 Αυγούστου.