Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 12:24

Χαμηλοί τόνοι στην "πρώτη" της Εράνης

Γράφτηκε από τον
Χαμηλοί τόνοι στην "πρώτη" της Εράνης

Μια νέα σεζόν ξεκίνησε και επίσημα από χθες στο γήπεδο Φιλιατρών για την Εράνη, η οποία επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. 

Ο νέος τεχνικός Νίκος Φρούσος απέφυγε τα μεγάλα λόγια και δήλωσε ότι: "Νομίζω είναι μία χρονιά ιδιαίτερη η φετινή και πάρα πολύ δύσκολη. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και η Καλαμάτα είναι σίγουρα το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την δική μας πλευρά  θέλουμε να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Ο Ν. Φρούσος ξεκαθάρισε ακόμα ότι: " Το ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι πλήρες. Περιμένουμε δύο με τρία παιδιά ακόμα ώστε να τα ενσωματώσουμε στην ομάδα για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα. Ακόμα έχουν έρθει δύο καινούργια παιδιά όπως ο Γιώργος Μητρόπουλος, που είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει φέτος και ο Δημόπουλος από τη Χώρα, ένας νεαρός πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Θέλουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και όπως βλέπετε το 99% είναι παίκτες από τα Φιλιατρά. Μπορούμε να φτιάξουμε μία ομάδα και για τα επόμενα χρόνια". 

Αγιασμός από το μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, τελέστηκε ο αγιασμός από το μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο, ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες της Εράνη υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γριβοκωστόπουλος του έδωσε μάλιστα μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και τον προπονητών. Από εκεί και πέρα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του φορέα άθλησης του δήμου Τριφυλίας  Ζαχαρία Κανελλόπουλο, τον  αντιδήμαρχο της  δημοτικής ενότητας Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου, καθώς και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φιλιατρών Χαράλαμπο Καναλλουπίτη για την πολύ καλή συνεργασία με το δήμο.