Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 13:31

Ξεκίνημα με υψηλές βλέψεις για την Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από 16 χρόνια η Αναγέννηση Παραλίας επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και θέλει να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Κάτι που φαίνεται και από τα λόγια τόσο του προέδρου Τάκη Σερεμέτη, όσο και του προπονητή Αντώνη Μαυρέα.  Αμφότεροι τόνισαν στη χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία ότι η καλαματιανή ομάδα  θέλει να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δηλώσεις Σερεμέτη, Μαυρέα

"Όλες οι ομάδες θέλουν το πρωτάθλημα. Μία όμως θα το πάρει. Το νέο πρωτάθλημα έχει ιδιαιτερότητα λόγω της Καλαμάτας, αλλά είναι και άλλες ομάδες με μεγάλη ιστορία, όπως ο Πάμισος, η Κυπαρισσία, η Εράνη, ο Τέλλος Άγρας.  Η Θουρία έχει υψηλές βλέψεις και γενικότερα όλες οι ομάδες είναι καλές. Η Καλαμάτα είναι βέβαια το φαβορί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και ο καλύτερος να το πάρει. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι προκύψει", λέει ο Τάκης  Σερεμέτης. 

Ο Αντώνης Μαυρέας σημείωσε ότι: "Η Αναγέννηση είναι μια νέα ομάδα και χτίζονται όλα από την αρχή. Είμαι χαρούμενος που υπάρχει ένα μίγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Δεν θα παίξουμε το ρόλο του κομπάρσου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Καλαμάτα δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στο πρωτάθλημα, αλλά είναι λυπηρό να βρίσκεται σε τοπική κατηγορία.  Διότι η Μεσσηνία έχει αστέρευτο ταλέντο και τα νέα παιδιά θα πρέπει να έχουν στόχο να παίζουν στην μεγάλη ομάδα του νομού και όχι να φεύγουν. Είναι το απόλυτο φαβορί η Καλαμάτα, αλλά θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο".

Το ρόστερ 

 

Μετά τα λόγια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αντ. Μαυρέα και του συνεργάτη του Αντώνη Παπαγιαννόπουλου.  Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση έχει αποκτήσει στο θερινό μεταγραφικό παζάρι έντεκα παίκτες: Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιάννης Μάλαμας, Νίκος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Γερμάνης, Γιώργος Μαρής, Χρήστος Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Αλέξανδρος Καραματσούκης, Γιάννης Καλύβας. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Κώστας Λίβας, Βαγγέλης Ταμπάκης, Ηλίας Δουρούμης, Γιώργος Βέλλης, Γιάννης Πανταζής, Θεόδωρος Δασκαλάκης, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Βασίλης Βεργόπουλος, Δημήτρης Γεωργαντής, Γιάννης Πικιός και Κώστας Ξυδέας.