Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 14:39

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θέλει διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θέλει διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο

 

Να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση από τη περσινή (5η) έχει ως στόχο του ο Πανθουριακός για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος μιλώντας χθες στα ΜΜΕ, λίγα λεπτά την έναρξη της προετοιμασίας. «Να ευχηθώ καλή χρονιά γεμάτη υγεία σε όλα τα σωματεία», ανέφερε στην αρχή των δηλώσεων του και συμπλήρωσε: «Για εμάς ο αθλητισμός είναι το αποκούμπι, πρώτα να περνάμε καλά. Η χρονιά μας θα είναι επιτυχημένη αν πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι να παίξουμε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδείξουμε τους ταλαντούχους παίκτες. Η Θουρία πάει για μια καλύτερη θέση από την περσινή σεζόν. Δεν πάμε για πρωτάθλημα θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν προκύψει κάτι άλλο, καλώς να έρθει. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί 99%, ίσως γίνει μια προσθήκη. Κλείνοντας να πω ότι η διοίκηση πήρε ότι παίκτες της ζητήσαμε». Σε ερώτηση σχετικά με την αλλαγή έδρας, απάντησε: «Η επιλογή έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Το γήπεδο της ΕΠΣΜ, είχε όλες τις ανέσεις, αλλά δεν μας βοηθούσε ο αγωνιστικός χώρος»

Η έδρα της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι το γήπεδο του Ασπροχώματος και εκεί ξεκίνησε από χθες το απόγευμα την προετοιμασία της.

Ο κ. Αργυρόπουλος θα έχει συνεργάτη του τον Φραγκίσκο Κεράνη και θα στηριχθεί στους παρακάτω ποδοσφαιριστές

Βασίλη Βασιλόπουλο, Στάθη Βλάχο, Στέλιο Ηλιόπουλο, Θέμη Καράμπελα, Πασχάλη Παντσιώτη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκο Παπαδόπουλο, Σπύρο Πιχιγιόνι, Βαγγέλη Σεφεράσι, Ηλία Φαββατά, Αντώνη Κωνσταντόπουλο (παλιοί παίκτες), Δημήτρη Αντωναίο, Σπύρο Δασκαλάκη, Πάρη Καλλιντέρη, Παναγιώτη Καραγιάννη, Σπύρο Μαργαρίτη, Μιχάλη Μιγκάκη, Αρη Μουστάκα, Γιάννη Ντόκο, Βασίλη Πανταζή, Θεόδωρο Πετράκο, Μιχάλη Φιλίππου, Γιάννη Χελά, Θεόδωρο Σταθά (νέοι παίκτες).

Από την χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Ντόκο, Παπαδημητρίου, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος και ο στρατευμένος Χαρμπίλας, ενώ ο νεοαποκτηθείς Σταθάς δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Τέσσερα φιλικά

Παράλληλα με το σχεδιασμό της προετοιμασίας, ο κ. Αργυρόπουλος προγραμμάτισε και 4 φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα γίνουν στο γήπεδο Ασπροχώματος.

Το πρώτο είναι στις 13 Αυγούστου με τον Τέλλο Αγρα και ακολουθούν στις 17/8 με τον Αίαντα, στις 20/8 με τον Εθνικό Μελιγαλά και στις 24.8 με την Ανδρούσα.

Πρωταγωνιστικοί στόχοι

Να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι οι στόχοι του Πανθουριακού σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Αυτό τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας του την Κυριακή το βράδυ, ο κ. Χριστόπουλος στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο κ. Χριστόπουλος αφού καλοσώρισε τους παίκτες, τους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσουν όλοι παλιοί καινούργιοι παίκτες, αλλά και οι πιο νέοι σε ηλικία ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάθε χρόνο ο Πανθουριακός στοχεύει πιο ψηλά, πέρσι η ομάδα έφτασε στον τελικό, ενώ στο πρωτάθλημα είχε αξιόλογη πορεία όπου τερμάτισε στην 5η θέση. Σχετικά με το γήπεδο σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο σπίτι της το 2017. 

 

Στο θέμα του προπονητή της ακαδημία Παναγιώτη Δρούγα, είπε μεταξύ άλλων ότι είναι υπεύθυνος για τα πιο μικρά τμήματα και ότι μετά από συννεόηση μαζί του, θα αναλάβει ένα τμήμα υποδομής της Καλαμάτας, κάτι που έχει συζητήσει με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Σταύρο Παπαδόπουλο. Ο κ. Χριστόπουλος σημείωσε ότι είχε ενημερώσει τον κ. Δρούγα για την κυριακάτικη συνάντηση της ομάδας, την πρώτη για τη νέα σεζόν και ότι ο νεαρός προπονητής θα δώσει κανονικά το παρών, αλλά τελικά δεν προσήλθε.