Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 20:48

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ανακοίνωση της διοίκησης για.. δηλώσεις στο διαδίκτυο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ανακοίνωση της διοίκησης για.. δηλώσεις στο διαδίκτυο

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση της Καλαμάτας, σχολιάζοντας όπως λέει "άστοχες και αστήριχτες δηλώσεις στο διαδίκτυο", χωρίς όμως να γίνει συγκεκριμένη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται το ήθος του Σταύρου Παπαδόπουλου και η φιλοσοφία του, ώστε η "Μαύρη Θύελλα" να ανέβει και πάλι στις υψηλές κατηγορίες.
Αναλυτικά: " Σχολιάζοντας κάποιες άστοχες και αστήρικτες δηλώσεις , που προβλήθηκαν μέσω του διαδικτύου (internet),  o ''Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ '' δηλώνει ότι : Η Μαύρη Θύελλα , υπό την καθοδήγηση του προέδρου της κ.Σταύρου Παπαδόπουλου , φιλοδοξεί να προχωρήσει προς τις ανώτερες κατηγορίες, ακολουθώντας και τηρώντας κατά γράμμα το τρίπτυχο που πάντοτε τη συνόδευε στις επιτυχίες του παρελθόντος και την ανέβασε στην Ά Εθνική Κατηγορία,όπου διέπρεψε, με πρόεδρο τον κ.Σταύρο Παπαδόπουλο και κατά εκείνη την περίοδο. Είναι το τρίπτυχο :α) όχι παρασκήνιο , β)οι αγώνες να διεξάγονται μέσα στο γήπεδο και γ)υποδομή και σκληρή δουλειά. Γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τον Σταύρο Παπαδόπουλο ,ο οποίος δίδαξε ήθος και επέμενε πάντοτε στην υπηρέτηση του “ευ αγωνίζεσθαι”.
Σήμερα ,που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου τόσο στη Μεσσηνία όσο και σε όλη την Ελλάδα αντιμετόπισαν με ικανοποίηση την επαναδραστηριοποίηση, του Σταύρου Παπαδόπουλου στον χώρο του ποδοσφαίρου , ο “Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” με σεβασμό και εκτίμηση προς όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας , ξεκινά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο , καλώντας όλους να προχωρήσουν στο νέο πρωτάθλημα με αλληλοσεβασμό και καλή προαίρεση , καταδικάζοντας κάθε ενέργεια που δεν συνάδει με την έννοια της ευγενούς άμιλλας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ