Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 13:07

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπαίνει αύριο στο γήπεδο και ετοιμάζει... πακέτο μεταγραφών

Γράφτηκε από τον

Έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία για την παρθενική συμμετοχή της ιστορίας του στη Γ' εθνική είναι ο Τσικλητήρας Πύλου. 

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας θα μπουν αύριο Πέμπτη στο γήπεδο, ενώ σήμερα θα ανακοινώσουν πακέτο μεταγραφών. Συγκεκριμένα η διοίκηση του Τσικλητήρα έκανε επίσημα γνωστό σήμερα πως η "πρώτη" θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου.

 

Στα μεταγραφικά, η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες εκτός Μεσσηνίας, που αναμένονται  στην Πύλο προκειμένου να υπογράψουν και να κάνουν την Πέμπτη την πρώτη τους προπόνηση. Στην "πρώτη" θα είναι και οι Νίκος Κερμενίδης (μέσος) και Χρήστος Παλιγγίνης (τερματοφύλακας) οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα, ενώ από την περσινή ομάδα συνεχίζουν οι Τσώνης, Διακουμής, Μπίζος Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι, Μικελάτος, Τσάτσος και Μίντζηρας.  

 

Ζήτησε να φύγει ο Μπαστακός

 

Ο Άγγελος Μπαστακός ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στον Τσικλητήρα, ζήτησε προχθές από τη διοίκηση να μείνει ελεύθερος επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ήδη οι ιθύνοντες έχουν κινηθεί για να καλύψουν το κενό στα μετόπισθεν. 

 

Από εκεί και πέρα, σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις των Νάτση, Δούνια και Ανταλή. 

 

Προετοιμασία στο Καρπενήσι;

 

Το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν στον Τσικλητήρα έχει δοθεί γι' αύριο στην Πύλο, αλλά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενδέχεται να γίνει εκτός Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι.  Και αυτό γιατί στο γήπεδο της Πύλου αναμένεται να τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς..

 

Έτσι για όσο καιρό διαρκέσουν οι εργασίες, ο Τσικλητήρας θα πρέπει να βρει άλλο χώρο. Εντός Μεσσηνίας τη λύση αναμένονται να δώσουν τα γήπεδα της Μεθώνης και της Χώρας. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν πάντως μέσα στην εβδομάδα, με το προπονητή Νίκο Κακαλέτρη να έχει καθημερινές επαφές με τους διοικούντες προκειμένου να διευθετηθούν άμεσα τα οργανωτικά ζητήματα.