Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 13:54

Ξεκινά σήμερα προετοιμασία η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει σήμερα η Κυπαρισσία.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο του ΑΟΚ.  Από την πρώτη προπόνηση, αλλά και από τις επόμενες, θα απουσιάζει πάντως τόσο ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος, όσο και ο γυμναστής Γιάννης Νομικός. Ο πρώτος παρακολουθεί από την Κυριακή την σχολή προπονητών UEFA A' (β' φάση) στον Πειραιά και ο Νομικός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Έτσι οι προπονήσεις μέχρι και τις 11 Αυγούστου θα γίνονται υπό τις οδηγίες των έμπειρων ποδοσφαιριστών Ιλιε Μιτρόφ και Στέφανου Ανδρουτσή, οι οποίοι έχουν πάρει τις σχετικές οδηγίες από το τεχνικό τιμ.  Ο T;akhw Παναγόπουλος σ' ένα διάλειμμα από τη σχολή προπονητών, μιλώντας στο "Notosport" είπε ότι: "Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η Καλαμάτα είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως εμείς, η Αναγέννηση, η Θουρίσ και ο Πάμισος. Θέλουμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις και να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση αναμένεται να δώσει το παρών και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ντίνος Βασιλόπουλος, όπως επίσης και οι οι Μπάμπης Καναβός και Γιάννης Γαλάνης που αποκτήθηκαν από το Καλό Νερό, αλλά  Δημήτρης Ζαφείρης, Ηλίας Κυριακούλης και Περικλής Μπακόπουλος που επέστρεψαν από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας. Ακόμα η Κυπαρισσία είναι κοντά σε επιτελικό μέσο εκτός Μεσσηνίας, ενώ κινείται και για τερματοφύλακα και σέντερ φορ.  Να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία θα λάβουν μέρος και οι Μπακούρος, Αριδάς, Μουζής, Παπαγιάννης από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ του ΑΟΚ.

Από την περσινή ομάδα συνεχίζουν οι Στέφανος Ανδρουτσής, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Ιλιε Μιτρόφ, Γιώργος Γαργαρώνης, Σιντί Ντιόπ, Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, , Γιώργος Αθανασόπουλος, Κώστας Μανδραπήλιας και Γιάννης Καμποσιώρης.

Ο Νίκος Κόλλιας έχει εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Διονύσης Γεωργιόπουλος, Κώστας Αργυρόπουλος, Σπύρος Μοντεσάντος, Φώτης Παναγόπουλος, Αποστόλης Καπετανάκης, Σταύρος Φράγκος και Χρήστος Παπαγεωργίου