Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 14:58

Χωρίς ομάδες Β' και Γ' τοπικής το κύπελλο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Χωρίς ομάδες Β' και Γ' τοπικής το κύπελλο Μεσσηνίας

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπέλλου Μεσσηνίας, δεν θα έχουμε συμμετοχή των ομάδων της Β' και Γ' τοπικής, ενώ η έναρξη του θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα από αυτή που είχε οριστεί.

Η συμμετοχή των ομάδων από αυτές τις δύο κατηγορίες είναι προαιρετική, αλλά πάντα υπήρχαν κάποιες που έπαιρναν μέρος. Σίγουρα ένας από τους λόγους που οι ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι και η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια όλη την Ελλάδα.

Μετατέθηκε η σέντρα για τις 27 Αυγούστου 

Μετά από αυτή την εξέλιξη η έναρξη των αγώνων του κυπέλλου μεταφέρεται μία εβδομάδα αργότερα, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου, όπου θα λάβουν μέρος οι 16 ομάδες της Α' τοπικής και οι 14 της Α1 κατηγορίας.

Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα, μία ομάδα από τη Β' τοπική, ο Ατρόμητος Καλαμάτας και 4 από τη Γ' κατηγορία ο ΠΑΟ Καλαμάτας που συγχωνεύθηκε με το Ασπρόχωμα, η Α.Ε. Αιθαίας, ο Αχιλλέας Αβραμιού και ο Α.Ο. Διοδίων δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες, την Α' και την Α1, οι ομάδες θα συμμετάσχουν κανονικά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση των αγώνων του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, στο «Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».