Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 15:16

Διαζύγιο Δρούγα με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε και τυπικά τη Δευτέρα η συνεργασία του Πανθουριακού με τον προπονητή Παναγιώτη Δρούγα.

Πριν από έναν χρόνο η διοίκηση του συλλόγου της Θουρίας αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κ. Δρούγα, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει προπονητής στα τμήματα υποδομής. 

Ο νεαρός προπονητής το τελευταίο διάστημα ύστερα από πρόταση του Σταύρου Παπαδόπουλου, αποφάσισε να ενταχθεί στην ακαδημία της Καλαμάτας και να αναλάβει κάποιο από τα τμήματα υποδομής. Έτσι δεν μπορούσε να ασχολείται παράλληλα και με τις μικρές ομάδες του Πανθουριακού, με αποτέλεσμα χθες σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Αγαθοκλή Χριστόπουλο, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

 

Μετά από αυτό ο κ. Δρούγας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, έκανε την παρακάτω δήλωση στο "Notosport": «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλο και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιάννη Φαββατά για την συνεργασία που είχαμε την περσινή χρόνια στην ακαδημία του συλλόγου. Μετά την πρόταση του κυρίου Σταύρου Παπαδοπούλου, ενός ανθρώπου, ο οποίος με βοήθησε να πετύχω όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα στο ποδόσφαιρο και έχω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του, αποδέχτηκα την πρόταση του. Επειδή δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι στα τμήματα υποδομής δύο σωματείων, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα της Θουρίας και να συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου, ώστε και εγώ να βοηθήσω στο καινούργιο εγχείρημα που γίνεται και πάλι από τον κ. Παπαδόπουλο. Εύχομαι στην ομάδα της Θουρίας καλή επιτυχία».