Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 15:46

Ξεκίνησε προετοιμασία η Δόξα Μεγαλόπολης με στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον

 

Με στόχο την παραμονή στην κατηγορία ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της η Δόξα Μεγαλόπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και θα προσπαθήσει μέσα από καλή παρουσία να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Στην Δόξα γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, όμως υπάρχει αισιοδοξία απ' όλους στην ομάδα, ότι θα καταφέρει να υλοποιήσει το στόχο της. Η συμμετοχή στη Γ' εθνική, σε μια νέα κατηγορία άγνωστη για τους περισσότερους στην ομάδα αποτελεί και πρόκληση.

Προχθές ξεκίνησε η προετοιμασία, στο γήπεδο της Μεγαλόπολης με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα του προπονητή Βασίλη Κούβαλη και του συνεργάτη του Ηλία Κατσούλα και δείχνουν μεγάλη όρεξη για δουλειά. Το πρόγραμμα γι' αυτή την εβδομάδα έχει διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα με ένα ρεπό την προσεχή Κυριακή.

Ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημέρα, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

 

Σε ότι αφορά τα φιλικά, να υπενθυμίσουμε ότι τα δύο πρώτα, που θα δώσει η Δόξα είναι εκτός έδρας με το Λεωνίδιο στις 13 Αυγούστου και με την Καλαμάτα στις 21 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα έχουν κλειστεί άλλα δύο φιλικά με τον Αστέρα Βλαχιώτη εντός και εκτός έδρας και με τον Παναρκαδικό, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί που και πότε θα γίνει αυτό το παιχνίδι.