Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 16:28

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δέκατη μεταγραφή ο Παναγιώτης Σίνος

Γράφτηκε από τον

 

Διψήφιο αριθμό μεταγραφών συμπλήρωσε ο Εθνικός. Ο Παναγιώτης Σίνος υπέγραψε προχθές στην ομάδα του Μελιγαλά και αποτελεί το 10ο κατά σειρά θερινό απόκτημα.

Ο Σίνος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Τσικλητήρα Πύλου, με τον οποίο κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο Μεσσηνίας, ενώ πανηγύρισε και την άνοδο στη Γ' εθνική.

"Επόμενη μεταγραφή για την ομάδα μας ο Παναγιώτης Σίνος. Ο ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στην Γ' εθνική με τον Τσικλητήρα Πύλου, έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια του Εθνικού Μελιγαλά. Παναγιώτη καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού για το Σίνο.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τον Εθνικό, μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία με έναν γκολκίπερ και εφόσον υπογράψει θα ανακοινωθεί. Με αυτή τη κίνηση θα έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, προκειμένου ο φιλόδοξος σύλλογος να ξεκινήσει προετοιμασία.

 

Η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο του Μελιγαλά. Το ραντεβού των παικτών έχει δοθεί για τις 6 μ.μ. στα αποδυτήρια και στις 7 θα ακολουθήσει ο αγιασμός και εν συνεχεία προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Στάθη Βανικιώτη.