Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 17:40

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα έχει σήμερα το απόγευμα το Ασπρόχωμα.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος στις 6.30 το απόγευμα και θα έχει περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας ανάμεσα στα παλιά και τα νέα πρόσωπα.

Όσο για την προετοιμασία, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει την Παρασκευή το απόγευμα, όπου θα μοιραστεί και το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές.

Στο θέμα της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού χθες η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονου στόπερ (μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος) Τζόη Λούτα, που αγωνιζόταν στα Πράσινα Πουλιά. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά μεταγραφή, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Παναγιώτης Δεικτάκης, Στάθης Γιαννακόπουλος και Βασίλης Σπανός. Στο μεταγραφικό κομμάτι, αναμένονται ακόμη δύο κινήσεις ενίσχυσης με την απόκτηση αμυντικού και μέσου. Οι επαφές των διοικούντων, αλλά και του προπονητή Βαγγέλη Σκουρλέτη με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι σε καλό δρόμο. 

 

Γενιά δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις γιατί η ομάδα θα στηριχθεί σε αυτούς που έχουν αποκτηθεί και θα αποκτηθούν στη συνέχεια, στους παίκτες που θα μετακινηθούν από τον ΠΑΟ Καλαμάτας, μετά τη συγχώνευση και στα παρακάτω ποδοσφαιριστές που ήταν στον περσινό κορμό. Αυτοί οι παίκτες είναι οι Αντώνης Φίλιος, Αργύρης Κουραμπάς, Άρις Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Τσίρμπας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Κώστας Καντερές, Παναγιώτης Βεργόπουλος, Δημήτρης Πετσόπουλος, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Ηρακλής Ζαφειρόπουλος, Χρήστος Ντάσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Γυφτέας.