Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 11:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ξεκινά το… ταξίδι στη Γ' εθνική - Μεταγραφικές εκπλήξεις στη σημερινή "πρώτη"

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Το… ταξίδι του Τσικλητήρα Πύλου στη Γ' εθνική κατηγορία ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα με την έναρξη της προετοιμασίας. 

"Την Πέμπτη 4/8/2016 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου η πρώτη προπόνηση εν όψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας", έλεγε η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πρωί η διοίκηση των νταμπλούχων Μεσσηνίας.

Το ραντεβού λοιπόν διοικούντων, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών είναι στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Πύλου όπου θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και εν συνεχεία θα μεταβούν στο γειτονικό γήπεδο της Μεθώνης για την πρώτη προπόνηση.

Κι αυτό γιατί στο γήπεδο της Πύλου πρόκειται να τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς και η προετοιμασία θα γίνει στο γήπεδο της Μεθώνης και ενδεχομένως και εκτός Μεσσηνίας (Καρπενήσι).

Ο αγιασμός θα τελεστεί σε άλλη ημερομηνία, όταν θα είναι πλήρες το ρόστερ του Τσικλητήρα.

Στη σημερινή "πρώτη" αναμένεται να δώσουν το "παρών" αρκετοί φίλοι του Τσικλητήρα, με την διοίκηση να τους ετοιμάζει μεταγραφικές… εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες έχει επέλθει συμφωνία με 3-4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές εκτός Μεσσηνίας και σήμερα θα είναι άπαντες στο γήπεδο και θα παρουσιαστούν επίσημα.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη (συνεχίζει στον πάγκο μαζί με το συνεργάτη του Κώστα Παλαμαρά) έχει αποκτήσει τους Νίκο Κερμενίδη (μέσος) και Χρήστο Παλιγγίνη (τερματοφύλακας), ενώ έχουν ανανεώσει από πέρυσι οι Τσώνης, Διακουμής, Μπίζος Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι, Μικελάτος, Τσάτσος και Μίντζηρας.  

Αντιθέτως παρελθόν αποτελεί από χθες ο Πατρινός μεσοεπιθετικός Θύμιος Νάτσης μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με την Μεσσηνιακή ομάδα και θα ακολουθήσει ο Αγγελος Μπαστακός.

Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Σίνου, Χονδρογιάννη και Μουράτη, ενώ οι δύο εκκρεμότητες πλέον είναι οι Δούνιας και Ανταλής.