Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 14:12

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με νέο πρόσωπο για άνετη παραμονή - Σημαντική ενίσχυση με Αντ. Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με νέο πρόσωπο για άνετη παραμονή - Σημαντική ενίσχυση με Αντ. Καλογερόπουλο

 

 

 

 

Με τελείως διαφορετικό πρόσωπο θα εμφανιστεί ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή "πρώτη" που έγινε στο γήπεδο του Διαβολιτσίου.

Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ φτάνουν μέχρι στιγμής τα δέκα και έπεται συνέχεια μιας και θα γίνουν άλλες 3-4 μεταγραφές.

 

Χθες πάντως ανακοινώθηκε η απόκτηση του 31χρονου μέσου Αντώνη Καλογερόπουλου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και αναμφίβολα θα προσδώσει ποιότητα στην ομάδα του Μιχάλη Φασουλή.

 

Ο Καλογερόπουλος πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 τοπική με την Εράνη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πάμισο, Μεσσηνιακό και Καλαμάτα.

 

Τα άλλα αποκτήματα που παραβρέθηκαν στη χθεσινή πρώτη προπόνηση ήταν οι Θάνος Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Κρεμμύδας, Αρης Μερκούρης, Φώτης Μπαλόπουλος, Σάκης Παπαδογιάννης,  Παναγιώτης Σταματόπουλος, Γιάννης Ζάκκας, Στάθης Αρβανίτης και Τζανέτος Κατσαρέας. 

 

Από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει όλοι σχεδόν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, αν και υπάρχει ένα… παραθυράκι να συνεχίσουν 1-2 εξ αυτών.

 

Φασουλής: "Η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή"

 

Την πρώτη ομάδα όμως θα στελεχώσουν αρκετοί νεαροί που προέρχονται από την παιδική ομάδα και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία, παίρνοντας τις ευκαιρίες τους από το νέο προπονητή Μιχάλη Φασουλή.

 

Ο Χωραΐτης τεχνικός σε δηλώσεις του στην "Ε" επεσήμανε: "Η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή αφού οι αλλαγές στο ρόστερ είναι πολλές και χρειάζεται πολλή δουλειά και φοβερή υπομονή για να πετύχουμε τον στόχο μας.

 

Εκτιμώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και στόχος μας είναι να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία".

 

Χθες πρώτη μέρα, έγινε η γνωριμία διοικούντων, προπονητή και ποδοσφαιριστών, δόθηκε το αθλητικό υλικό και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.