Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 17:59

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνημα με 6 μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Γράφτηκε από τον

 

Με την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών ξεκίνησε ο Απόλλωνας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Ξυδιά (από Τέλλο Αγρα), Γρηγόρη Παπαγεωργίου - φωτό (από Διαβολίτσι), Κώστα Φέστα, Γιώργο Μπούρα (από Αστέρα Αρφαρών), Δημήτρη Σκαφιδά (από Απόλλων Πεταλιδίου), Κώστας Καρδάσης (από Α.Ο. Πατίστα).

Οι κινήσεις ενίσχυσης δεν σταματούν εδώ, μια και οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Αναστασόπουλο, έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους και με άλλους υπό απόκτηση ποδοσφαιριστές. Αλλωστε έχει αποφασιστεί η απόκτηση τουλάχιστον ακόμη 9 παικτών και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Ανάμεσα σε αυτούςθα είναι και 4 ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι παίκτες. Οι παραπάνω κινήσεις θα είναι προσεγμένες και με στόχο στο μέλλον της ομάδας. Γενικά έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά απ' όλους ώστε να μπουν οι βάσεις για την επόμενη ημέρα στον ιστορικό σύλλογο και για το λόγο αυτό έχουν ως σύνθημα πολύ δουλειά και λίγα λόγια.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχουν ανανεώσει και με όσους αποκτηθούν θα δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο, όπως το θέλουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα. 

Οσο για το στόχους της νέας χρονιάς είναι η πραγματοποίηση μιας αξιοπρεπής πορείας και να μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Η προετοιμασία για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ορίστηκε για τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες θα πάρουν το αθλητικό υλικό, στη συνέχεια θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό.

Βάρος στην ακαδημία

Με την ολοκλήρωση των κινήσεων για την στελέχωση του δυναμικού της πρώτης ομάδας, οι διοικούντες θα ρίξουν το βάρος τους στην ακαδημία. Στόχος τους είναι να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομάδες υποδομής, όπου την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητών θα αναλάβουν διπλωματούχοι προπονητές.