Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 20:59

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ενισχύθηκε και ετοιμάζεται για την πρόκληση της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε χθες προετοιμασία στη Μεθώνη ο Τσικλητήρας Πύλου εν όψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Στην "πρώτη" έδωσαν το "παρών" πέντε νέα πρόσωπα, με τρεις εξ' αυτών να "κλείνουν" χθες στους νταμπλούχους Μεσσηνίας.

Ο λόγος για τον 31χρονο στόπερ Σάκη Γεωργόπουλο που έχει ξεκινήσει από τον Εργοτέλη και έχει περάσει ακόμη από Ρούβα, Ατσαλένιο, Ηρόδοτο και Αστέρα Περάματος, τον 23χρονο Παναγιώτη Καραμπά που είναι αριστερό μπακ και έχει περάσει από Κηφισιά και Αστέρα Βάρης και τον 20χρονο Μεσσήνιο αμυντικό Γιάννη Μακρή που έπαιζε στους νέους του Λεβαδειακού και έχει ξεκινήσει από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Ακόμη παραβρέθηκαν οι Νίκος Κερμενίδης (μέσος) και Χρήστος Παλιγγίνης (τερματοφύλακας) που έχουν συμφωνήσει εδώ και ημέρες με τους ανθρώπους του Τσικλητήρα.

Από τους περσινούς παίκτες του ρόστερ έδωσαν το "παρών" οι Τσώνης, Διακουμής, Μπίζος Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Χοτζάι, Μικελάτος, Τσάτσος, Μίντζηρας, Χύσα, Μεμουσάι, Κουρεμπανάς και Δούνιας. Ο τελευταίος ανανέωσε και θα ακολουθήσει την προετοιμασία, όμως μέσα στον Σεπτέμβρη θα υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Αντιθέτως παρελθόν αποτελεί από τους "κυανέρυθρους" ο Δημήτρης Ανταλής.

Το ρόστερ πάντως δεν έχει κλείσει και θα γίνουν σίγουρα ορισμένες μεταγραφές "έτοιμων" παικτών. Πέρα από αυτές από σήμερα θα ξεκινήσουν να δοκιμάζονται τρεις νεαροί παίκτες και εφόσον ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν.

Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Πύλου 

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με το τεχνικό τιμ (Νίκος Κακαλέτρης και Κώστας Παλαμαράς) έγινε στο γήπεδο της Πύλου και αφού οι παίκτες παρέλαβαν το αθλητικό υλικό, μετά την ομιλία του κ. Κακαλέτρη αναχώρησαν για τη γειτονική Μεθώνη όπου προπονήθηκαν στο ομώνυμο γήπεδο.

Αλλωστε στο γήπεδο της Μεθώνης (και λιγότερο σε εκείνο της Χώρας) θα διεξάγονται οι καθημερινές προπονήσεις μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Κι αυτό γιατί στο γήπεδο της Πύλου γίνονται εργασίες αλλαγής του χλοοτάπητα (τελευταίες γενιάς) και η ομάδα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Κάτι που σημαίνει πως το πιθανότερο είναι 1-2 παιχνίδια του ο Τσικλητήρας να τα δώσει στην Καλαμάτα, αν φυσικά το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Από 17 Αυγούστου στο Καρπενήσι

Από τις 17 Αυγούστου και για 15-18 ημέρες η προετοιμασία του Τσικλητήρα θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, με την επιστροφή να υπολογίζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δοθούν ορισμένα φιλικά με ομάδες Β' και Γ' εθνικής που θα κάνουν το ίδιο διάστημα προετοιμασία στην όμορφη κωμόπολη της Ευρυτανίας.

Αισιόδοξοι Κακαλέτρης και Καραλής

Οσον αφορά τους στόχους του Τσικλητήρα, ο τεχνικός Νίκος Κακαλέτρης μίλησε για εδραίωση της ομάδας στη Γ' εθνική: "Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε την προετοιμασία και ετοιμαζόμαστε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίζουμε τον πολύ καλό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, όμως χρειάζεται τρέξιμο και δουλειά από όλους. Δώσαμε έμφαση να μείνει ο περσινός κορμός και τα καταφέραμε, όμως το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Θα αποκτηθούν όσοι παίκτες χρειαστούν για να ενισχυθεί επαρκώς η ομάδα, αλλά παράλληλα θα κοιτάξουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι τους.

Στόχος του Τσικλητήρα είναι η παραμονή στη Γ' εθνική και συνολικότερα η εδραίωση σε αυτή την κατηγορία".

Ο πρόεδρος της Πυλιώτικης ομάδας Τάσος Καραλής, που... τρέχει όσο κανείς άλλος το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας πως με τις μεταγραφές που θα γίνουν το ρόστερ της ομάδας θα γίνει πολύ ποιοτικό.

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια διαρκείας.