Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 20:34

Παίρνει μέσο ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

 

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει ο Μεσσηνιακός τη μία από τις δύο μεταγραφές που θέλει να κάνει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα αφιχθεί στην Καλαμάτα ένας μέσος προκειμένου να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Πρόκειται για παίκτη που έχει συμμετοχές από επαγγελματικά πρωταθλήματα  και αγωνίζεται είτε ως αριστερός μέσος, είτε ως επιτελικός. Το πρώτο του μάλιστα επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν με μεγάλη ομάδα της χώρας, αλλά στη συνέχεια έπαιξε σε μικρότερες κατηγορίες. Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού θα τον ανακοινώσουν μάλλον αύριο, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις τελικές επαφές. Αυτό που λέγεται πάντως ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Γ' εθνική. Οσο για την άλλη περίπτωση του Ελληνα αριστεροπόδαρου που γράψαμε χθες, όλα είναι ανοιχτά. Να σημειωθεί ότι στα υπόψιν βρίσκονται και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές.
Η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες εκπνέει ως γνωστόν αυτή την Παρασκευή.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μεσσηνιακός στρέφει την προσοχή του στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με αντίπαλο την Κόρινθο για το κύπελλο Γ' εθνικής. Ο κυριακάτικος αγώνας είναι νοκ - άουτ και το θετικό ότι οι "πράσινοι" θα παίξουν στο γήπεδό τους. Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία.