Σάββατο, 06 Αύγουστος 2016 13:23

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία με …οδηγό την περσινή πορεία

Γράφτηκε από τον

Πέρυσι ο Μιλτιάδης ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Α' τοπική, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση την παραμονή (9η θέση).

Με οδηγό λοιπόν τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε χθες το απόγευμα προετοιμασία. Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας υπό τις οδηγίες του Κώστα Λαμπρόπουλου, ο οποίος είχε σημαντικό μερίδιο στην περσινή πορεία και γι' αυτό παρέμεινε στον πάγκο.

"Θέλουμε πρώτα απ' όλα να είμαστε υγιείς και από εκεί και πέρα και με τη βοήθεια της τύχης να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, όπως κάναμε πέρυσι", λέει στο "Notosport" ο προπονητής του Μιλτιάδη, ο οποίος εκτιμά ότι το ρόστερ φέτος είναι καλύτερο, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία των παικτών της περσινής ομάδας. 

Βέβαια ο Κ. Λαμπρόπουλος τονίζει ότι αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και εντός αγωνιστικού χώρου προκειμένου ο Μιλτιάδης να παρουσιάσει ξανά ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.

Πήρε και Κώστα Γιαννόπουλο

Μεταγραφικά, ο Μιλτιάδης έχει αποκτήσει εφτά παίκτες και κινείται πλέον για έναν στόπερ ώστε να κλείσει το ρόστερ. Χθες πάντως απέκτησε και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Γιαννόπουλο που έχει παίξει επί σειρά ετών στον Αστέρα Βαλύρας. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Ν. Γιαννόπουλος, Αλεξόπουλος, Πάλιας, Στρατής, Τσέρτος, Κάππος και Παυλόγιαννης.  Από πέρυσι συνεχίζουν οι  Δημόπουλος, Ζώτος, Ταχίρι, Καραμπότσος, Αναστασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπαρσελό, Διαμαντόπουλος, Ταγκαλάκης, Σταθόπουλος, Κυριακόπουλος, Παντελής, Γαλάνης, Λακριντής και Μπουλογιώργος.