Κυριακή, 07 Αύγουστος 2016 21:34

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θωράκισε τα μετόπισθεν με τον πρώην "μελανόλευκο" Δημήτρη Ρούσση

Γράφτηκε από τον

 

Ηρθε, προπονήθηκε και… υπέγραψε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ρούσση, ο οποίος μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στη Μεσσηνία.

Αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό του Τσικλητήρα Πύλου. Ο 28χρονος στόπερ ήταν από τα βασικά στελέχη της "Μαύρης Θύελλας" τη σεζόν 2014-15 και έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια στη Ρόδο, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει και τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. 

Η απόκτησή του θεωρείται επιτυχία για τους νταμπλούχους Μεσσηνίας, που ήθελαν ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Μπαστακού, ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει στην "Μαύρη Θύελλα". Ο Ρούσσης συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Μεθώνης και αποτελεί το 6ο κατά σειρά θερινό απόκτημα. Είχαν προηγηθεί οι Κερμενίδης (μέσος), Παλιγγίνης (τερματοφύλακας), Γεωργόπουλος (αμυντικός), Καραμπάς (αμυντικός) και Μακρής (αμυντικός).

Ερχονται κι άλλες μεταγραφές 

 

Οι μεταγραφές όμως δεν τελειώνουν εδώ, μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία και με άλλους έμπειρους παίκτες, οι οποίοι αναμένονται στην Πύλο προκειμένου να υπογράψουν και να ανακοινωθούν. Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ μέχρι τις 17 Αυγούστου, όταν και θα αναχωρήσει ο Τσικλητήρας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει μάλλον στις 22 Αυγούστου στην Πάτρα. Ενδέχεται πάντως η πρεμιέρα να καθυστερήσει, μιας και αρκετές ομάδες έχουν ζητήσει από την ΕΠΟ να μετατεθεί για τις 25 Σεπτεμβρίου.