Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 15:21

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαμηλοί τόνοι στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον

Πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τη χθεσινή πρεμιέρα του Παμίσου.

Ο Αλέξης Μαντζούνης απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τονίζοντας μόνο το στόχο της διοίκησης που είναι να στηριχθεί στα δικά της παιδιά από τις ακαδημίες. Ο νέος τεχνικός σημείωσε βέβαια ότι ο Πάμισος έχει βαριά φανέλα και θα είναι εκ νέου ανταγωνιστικός στην Α' τοπική, ενώ το ρόστερ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί. 
Οι Νησιώτες έχουν στα "σκαριά" πέντε μεταγραφές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. Από την έναρξη της προετοιμασίας απουσίαζαν δικαιολογημένα οι νεοαποκτηθέντες Σωτήρης Δημητρακόπουλος και Νίκος Βιδάκης. Η πρώτη προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης υπό τις οδηγίες των Αλέξη Μαντζούνη και του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου. Στο τεχνικό τιμ  θα προστεθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Αρνόκουρος. Οι παίκτες που θα στηριχθεί ο Πάμισος σε πρωτάθλημα και κύπελλο Μεσσηνίας είναι:
Ηλίας Ηλιόπουλος, Νίκος Πατσιώτης, Γιάννης Μωράκης, Δημήτρης Μπερερής, Δημήτρης Φιλόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Παπαδόπουλος, Γιώργος Χαρλέπας, Τάσος Τρακάκης, Αγγελος Γεωργιόπουλος, Αλέξανδρος Ρούτσης, Θανάσης Αλεβίζος, Θοδωρής Κατσιβαρδέας,  Νίκος Κοντομανωλόπουλος, Βασίλης Τσούσης, Παναγιώτης Κοντογόνης και Χρήστος Μάρκου.

Αγιασμός και ομιλίες

Πριν αναλάβουν δράση οι Αλέξης Μαντζούνης και Ευτύχης Τασιόπουλος, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Παναγιώτη, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες. Σχολίασε μάλιστα με το δικό του τρόπο και την περσινή απώλεια του τίτλου, απευθυνόμενος στον παράγοντα Γιώργο Πετρουλάκη. Από εκεί και πέρα σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Σπύρος Κρασσακόπουλος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος. Ο παλαίμαχος του Παμίσου Νίκος Ρούτσης εκπροσωπώντας χθες την Ενωση μίλησε για την μεγάλη ιστορία του συλλόγου και είπε ότι οι Νησιώτες θα έχουν και πάλι υψηλούς στόχους. Τέλος ο αντιπρόεδρος του Παμίσου Αλέκος Βλαχάκης αφού ευχαρίστησε τους αρκετούς φιλάθλους που ήταν στην κερκίδα, είπε  ότι ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.
Ακόμα ζήτησε από τους. Κρασακόπουλο και Αναστασόπουλο να λύσουν άμεσα το γηπεδικό πρόβλημα, μιας και το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης χρειάζεται σημαντικές βελτιώσεις.
Ο πρόεδρος Γιώργος Ντούλης απουσίαζε λόγω πένθους.