Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 20:19

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Με Λεωνίδιο το πρώτο φιλικό

Γράφτηκε από τον

Το προσεχές Σάββατο ξεκινούν τα φιλικά παιχνίδια για τη Δόξα Μεγαλόπολης, η οποία προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Η πρωταθλήτρια Αρκαδίας θα αντιμετωπίσει στις 7 μ.μ. το Λεωνίδιο στο ανακαινισμένο γήπεδο του Λεωνιδίου. Ενα τεστ που θα δώσει την ευκαιρία στο Βασίλη Κούβαλη να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Ο προπονητής της Δόξας δηλώνει ικανοποιημένος από αυτά που έχει δει μέχρι τώρα στην προπονήσεις και διαπιστώνει ότι: "Ολα τα παιδιά έχουν όρεξη και ανυπομονησία για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη Γ' εθνική".
Ο Β. Κούβαλης σημειώνει ακόμα ότι εντός των ημερών θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, μιας και μέχρι σήμερα η Δόξα έχει αποκτήσει μόνο τον 27χρονο γκολκίπερ Ηλία Μακρυνιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α.Ε. Ηρακλείου.  Ενας παίκτης που μπορεί να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Αρκαδίας είναι ο 23χρονος φορ Ανέστης Παναγιωτίδης από τον Πιερικό, ενώ είναι στα "σκαριά" δύο ακόμα μεταγραφές.  Το ζητούμενο είναι μέχρι το φιλικό με την Καλαμάτα στις 21 Αυγούστου να έχει κλείσει το ρόστερ. Να σημειωθεί ακόμα ότι η Δόξα θα δώσει φιλικά και με τον Αστέρα Βλαχιώτη (24 Αυγούστου εκτός έδρας και 31 εντός) και στις αρχές Σεπτεμβρίου με τον Παναρκαδικό.