Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 20:22

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το σχόλιο Τσάκωνα για την κλήρωση της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το σχόλιο Τσάκωνα για την κλήρωση της Α' τοπικής

Τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της έμαθε τη Δευτέρα το βράδυ η Καλαμάτα.

Η "Μαύρη Θύελλα" υποδέχεται στην πρεμιέρα της Α' τοπικής (όπου επιστρέφει μετά από 35 χρόνια!) τον Τέλλο Αγρα, με τον οποίο θα συναντηθεί νωρίτερα και στο κύπελλο Μεσσηνίας. Η πρώτη έξοδος στο πρωτάθλημα είναι τη δεύτερη αγωνιστική στην Κυπαρισσία. Για το Δημήτρη Τσάκωνα πάντως δεν έχει σημασία το πρόγραμμα, μιας και όπως λέει όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους. Ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας σχολιάζοντας στο "Notosport" την προχθεσινή κλήρωση είπε: "Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Ο Πάμισος, η Εράνη, η Κυπαρισσία, ο Εθνικός Μελιγαλά, ο Απόλλωνας Καλαμάτας είναι ομάδες με βαριά φανέλα και δίνουν ξεχωριστό χρώμα στο πρωτάθλημα. Θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.
Χρειάζεται να ματώσουμε μέσα στο γήπεδο γιατί δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Τα παιδιά κάνουν πάντως μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούν".
Στο αγωνιστικό σκέλος, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ το προσεχές Σάββατο η "Μαύρη Θύελλα" θα δώσει το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.