Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2013 22:32

Υπέγραψε στο Μεσσηνιακό ο Αλέξανδρος Ταχματζίδης

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος… Καλαμάτας θα είναι τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Ταχματζίδης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία του Μεσσηνιακού και έδωσε τα χέρια με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τσάκωνα.


Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή ποδοσφαιριστής υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τους "πράσινους" ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.. Ο Ταχματζίδης σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Αθηνών. Ακολούθησε ο Ρούβας, η Επανομή και τελευταίος σταθμός πριν κατηφορίσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ήταν η Επισκοπή.  Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί όμως σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ταχματζίδης θα ξεκινήσει σήμερα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα ώστε να είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της Γ' εθνικής με αντίπαλοι το Μεσολόγγι.
Με τη σημερινή μεταγραφή, για την οποία είχαμε γράψει από την αρχή της εβδομάδας, συμπληρώθηκε και το ρόστερ. Οι "πράσινοι" τονίζουν ότι δεν θα γίνει άλλη προσθήκη, με δεδομένο άλλωστε ότι ολοκληρώνεται μεθαύριο  η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες.
Στα αγωνιστικά, ο Μ.Γ.Σ. θα δώσει αύριο  φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος". Ενα τεστ που θα έχει το χαρακτήρα της πρόβα τζενεράλε για το κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με την Κόρινθο.