Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2013 22:40

Την Παρασκευή η επίσημη παρουσίαση φανέλας και νέων παικτών της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. το βράδυ η ομάδα της Καλαμάτας θα κάνει την επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και της φανέλας της. Η παρουσίαση θα γίνει στο κέντρο «Τριλογία» στην παραλία της Καλαμάτας. Από εκεί και πέρα, μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε  η "Μαύρη Θύελλα", καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Παναγιώτη Σοφό.

Πρόκειται για 20χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας και της μεσαίας γραμμής ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στον Πανηλειακό.
Ο Σοφός βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Καλαμάτα, όπως και ο Γιάννης Ριγανάς, ο οποίος αποκτήθηκε την Δευτέρα το βράδυ από την Καλαμάτα.
Με τους δύο αυτούς παίκτες συμπληρώθηκε το ρόστερ της Καλαμάτας, οι άνθρωποι της οποίας έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη Αιτωλικού.
Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής, θα είναι νοκ άουτ και η "Μαύρη Θύελλα" θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.
Η χθεσινή μέρα περιελάμβανε αρχικά πρωινή προπόνηση, όπου οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ενώ το απόγευμα γυμνάστηκε όλη η ομάδα μαζί και επικεντρώθηκε στο ματς της Κυριακής.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Μπόρις Οντσβόνγκ παρουσιάζει βελτίωση καθώς είναι στο στάδιο της αποθεραπείας πλέον και ενδέχεται να είναι στην αποστολή της ομάδας για το ματς της Κυριακής. Τσιρίλο, Καλαντζής και Πούτσης ανεβάζουν ρυθμούς, ο Μπελεβέτης προπονείται κανονικά με ειδικό νάρθηκα στο χέρι και έτσι ο μοναδικός απόντας την Κυριακή θα είναι ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος.