Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 20:05

Την Παρασκευή στις 8 μ.μ. παρουσιάζει φανέλα και νέους παίκτες η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Αύριο Παρασκευή το βράδυ, στις 8 μ.μ. και όχι στις 9.30 μ.μ. όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, η ομάδα της Καλαμάτας θα κάνει την επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και της φανέλας της.


Η παρουσίαση θα γίνει στο κέντρο «Τριλογία» στην παραλία της Καλαμάτας όπου αναμένεται να βρεθούν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και αρκετός φίλαθλος κόσμος.
Η παρουσίαση θα γίνει με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς την Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Άρη Αιτωλικού στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής.
Το παιχνίδι θα είναι νοκ άουτ και οι Μεσσήνιοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση και να μπουν με το.. .δεξί στη νέα χρονιά.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο με τα αγωνιστικά προβλήματα να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Συγκεκριμένα, ο μόνος παίκτης που είναι σίγουρα εκτός μάχης είναι ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος.
Ο  Μπόρις Οντσβόνγκ είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και ενδέχεται να είναι στην αποστολή της ομάδας για το ματς της Κυριακής, οι Τσιρίλο, Καλαντζής και Πούτσης έχουν ανεβάσει ρυθμούς και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους ενώ και ο Μπελεβέτης προπονείται κανονικά με ειδικό νάρθηκα στο χέρι.

Σφυρίζει ο Τζουανόπουλος

Το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσεις στις 4 μ.μ. με διαιτητή τον Τζουανόπουλο και βοηθούς τους Γκαβέρα, Σιδέρη, όλοι από την Αχαΐα. Ο Ρουμπάνης από την Ηλεία θα είναι παρατηρητής του αγώνα.