Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 21:06

Τυφώνας... ΠΑΟΚ στην Τυφλίδα (0-3)!

Γράφτηκε από τον
Τυφώνας... ΠΑΟΚ στην Τυφλίδα (0-3)!

Σε... τυπική διαδικασία μεέτρεψε τη ρεβάνς με την Ντιναμό Τυφλίδας ο ΠΑΟΚ, που ήταν εξαιρετικός στην πρωτεύουσα της Γεωργίας επικρατώντας με 0-3 κι έτσι εξασφάλισε ουσιαστικά τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπαμ Λιγκ.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να μην μπήκαν καλά στο ματς, αλλά το κλειδί για την εξέλιξη ήταν πως κατάφεραν στην πρώτη τους φάση να βάλουν γκολ με τον πολυτιμότερο παίκτη τους, τον Λέο Μάτος, και στη συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο αντίπαλος δεν ήταν ικανός να τους βάλει δύσκολα προβλήματα και οι «ασπρόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που βρήκαν στον δεύτερο ημίχρονο σκοτώνοντας τους Γεωργιανούς.

O Μάτος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο δικέφαλο στο 20ό λεπτό. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς κατόρθωσε να ελέγξει πλήρως το ρυθμό στη συνέχεια και ν α φθάσει σε δύο ακόμα τέρματα προς το τέλος, όταν και φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις από τους γηπεδούχους. Ο Αθανασιάδης στο 72' έκανε το 0-2 και ο Ροντρίγκες στο 84' έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για τον ΠΑΟΚ, που σε μία εβδομάδα καλείται απλά να... σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Γιουράι Γιάραμπεκ): Σκρίμπε, Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (70' Μικέλ Άλβαρο), Χαντουρισβίλι, Λομπζανίτζε (58' Τεβζάτζε), Κιτεισβίλι, Παρουνασβίλι (63' Ντβαλισβίλι), Ρενέ Σάντος, Γιγκαούρι, Τσελίτζε, Παπουνασβίλι.

 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (68' Μπίσεσβαρ), Χαρίσης (46' Χαρίδης), Τζάλμα (81' Περέιρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR