Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2016 18:14

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στα σκαριά μεταγραφή επιθετικού

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλου προετοιμάζεται από την Τετάρτη στο Καρπενήσι, αλλά το ρόστερ έχει κενά και η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με έμπειρο επιθετικό, ο οποίος ίσως ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, μιας και θα γίνουν και άλλες προσθήκες κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή προκειμένου οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας να είναι δυνατοί στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις και την προσεχή Τετάρτη ο Τσικλητήρας θα δώσει το πρώτο φιλικό με ομάδα της Ευρυτανίας. Στο διάστημα της παραμονής του στο Καρπενήσι θα παίξει και με ομάδες Β' και Γ' εθνικής που προετοιμάζονται αυτή την εποχή στο αθλητικό κέντρο, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι και ημερομηνίες. Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης χαρακτηρίζει το Καρπενήσι "Ιδανικό μέρος για να βγάλουμε σε αυτή τη φάση τον όγκο δουλειάς. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της προπόνησης, που είναι πολύ κοπιαστική".

Γυμναστής γκολκίπερ ο Καραβασίλης

Ο γνώριμος στο Ευρυτανικό κοινό Γιάννης Καραβασίλης, μετά από πρόσκληση των ανθρώπων του Τσικλητήρα Πύλου ,ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων Θανάση Παλιγγίνη και Φώτη Μίντζηρα κατά την διάρκεια της παραμονής των Μεσσήνιων στο Καρπενήσι  Ο 37χρονος Αιτωλοακαρνάνας αγωνίστηκε στον Απεραντιακό την περίοδο 2010-2011 στην Δ΄ Εθνική. Το τελευταίο διάστημα ανήκε στον Αμφίλοχο, έχοντας και την ευθύνη για την προπόνηση των πορτιέρο, ενώ είναι απόφοιτος της σχολής UEFA C.