Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 15:50

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει σήμερα η Α.Ε. Αβίας.

Η διοίκηση και ο προπονητής Διονύσης Πουλής έχουν ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, όπου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Κάμπου που επέστρεψε στη Α' τοπική μετά από 3 χρόνια, θα χρησιμοποιεί για έδρα της σε προπονήσεις και αγώνες το γήπεδο της ΕΠΣΜ, μιας και το δικό της στον Κάμπο δεν είναι έτοιμο.

Όπως και την περσινή περίοδο έτσι και φέτος η Α.Ε. Αβίας θα στηριχθεί στα παιδιά που προέρχονται από τον Κάμπο συν αυτούς που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Θανάσης Γεωργαντάς και Κώστας Παγώνης, οι οποίοι την προηγούμενη σεζόν ήταν συμπαίκτες στη Σπερχόγεια. Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές και με κάποιους άλλους παίκτες ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Παναγιώτης Πολυμενέας, Ερντουγκελ Φετάχου, Ηλίας Γεωργίκος και Πέτρος Μανιατέας. Ο τελευταίος λόγω σπουδών θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε ομάδα Γ' εθνικής της Βόρειας Ελλάδας.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ